busenrtmz ne beklediğinize göre değişir bence. İlk gebelikte ilke hanıma gittim memnundum ama öyle çok aşırı Güler yüz sohbet vs yoktu işinde iyi birisi, 10.haftada kalbi durdu bebeğin normalde ilk gebeliklerde istenmemesine rağmen beni kendisi pıhtılaşma testi için yönlendirdi kürtaj sürecinde yaklaşımı vs çok iyiydi, kendisi pıhtılaşma testinin özelde çok pahalı olduğunu devlete gidip yaptırmamı söyledi diğer tüm tahlillerde de aynı şeyi söylüyordu zaten bu kadar para verme diye. Aylar sonra sonuç göstermek için randevu aldım gittim sadece sonuç için para mı verdin dedi kâğıt yazdı ücretimi geri almam için.Sonra ilk oğluma hamile kaldım tekrar onunla başladım, eşim gece doğum olursa gelmiyor diye duymuş o yüzden Optimed Seda hanıma başladım. Seda hanım daha güleryüzlü, daha çok anlatıyor, daha çok konuşuyor bir arkadaş sohbeti gibi geçiyor yani. Normal doğum yanlısı ama illa normal diye de zorlamıyor. Ben zorunlu sezaryen oldum sürecim de çevremde gördüğüm diğer sezaryen doğuranlara göre çok daha rahat geçti. Şimdi tekrar ikinci oğluma hamileyim yine Seda hanıma gidiyorum. Bence tek eksisi özel vitaminleri önermeyi çok seviyor ve tahlil vs olunca illa o hastaneden istiyor. Mesela irmet Salih beye de çok iyi diyorlar ama çevremde kaç kişi gittiyse hepsi sezaryen doğurdu bu yüzden de herkes onun sezaryenci olduğunu söylüyor. Siz ne bekliyorsunuz doktordan bence ona göre değişir. Ben Seda hanımı öneririm, İlke hanım da iyiydi ama doğum sürecinde nasıl olur onu deneyimlemedim.