Elif_111 Son adet tarihim 27 Nisan dı dün yani 7 mayısta korunmasız ilişki oldu aslında çocuk istemiyoruz ama bi an durumlar böyle gelişti hamile kalma ihtimali var mı yüksek mi böyle tek ilişki ile hamile kalanınız oldu mu
annekiz6141 Elif_111 Olabilir bende mesela o ay 2 veya 3 kes ilişki ile hamile kaldım bide yumurtlama günüm değildi + imkansız gibi birseydi esimle bana şok etkisi yarattı 🤣😂 çünki büyük kizima hamile kalicagim zaman adet sonrası 12 gün falan düzenli ilişki olmuştu .. Hatta eşim ikinci hamileligime inanmadi yalan söylüyorum saniyordu taaaakii kalp atisini duyana kadar 😂🙊
Xnamee Elif_111 ilk çocuk tel ilişkiyle oldu yumurtalama günümden önceydi ama spermler içeride yaşıyor bende hamile kalınca çok şaşırmıştım hatta olmaz beee millet kaç ay deniyor dedim
busecalimli büyük ihtimalle pik günün daha değil gibi, benim pik günüme denk gelmişti tek ilişkiyle hamile kalmıştım, bende şaşırmıştım ama olabiliyor yumurtlama günün çok önemli burda ama kesin olmaz diyemem şans biraz şu an
Elif_111 busecalimli adetim bi hafta beş gün falan geç oluyor hep yumurtlama günüm 11 Mayıs pil günü 15 Mayıs gösteriyor
Elif_111 annekiz6141 ya bizde eşimle dün konuştuk olmaz ya diye hem yumurtlama günü değil hem millet aylarca deniyor olmuyor dedik adetim de zaten geç oluyor hep oğlumda istediğimiz ilk ay olmuştu ama bilemedşm oladabilir olmayadabilir galiba bide şunu eklemeyi unuttum adetimin son günü de korunmasız ilişki oldu ama daha tam anlamıyla bitmemişti adetim birde dün oldu işte korunmasız
bktsno Xnamee Ben de tek ilişkide hamile kaldım. Yumurtalık günümden önceydi biraz şans bu işler gerçekten
Elif_111 Xnamee bende aynı şekilde dedim dün millet aylarca deniyor bizim bi kere oldu hemen olacak mı sanki diye adetim de düzensiz oluyor hep bi hafta falan geçiyor zaten bide şunu eklememişim adetimin son günü de olmuştu korunmasız ilişki ama tam anlamıyla adetim bitmemişti
HakanKemal Elif_111 ben son regl 22 temmuz ilişki 1 ağustosta oldu 8 ağustosta erken gebelik testi yaptım pozitif 15 ağustosta da kan verdim
Elif_111 HakanKemal benimde son regl 27 Nisan tam son günümde yani 3 Mayıs da da korunmasız oldu bide 7 mayısta oldu işte
dilankozan Elif_111 ben o şekilde kaldım canım biz istiyorduk açıkçası planlı idi tek ilişkide kaldım
lemankrl Elif_111 bende yumurtlama günümden önce tek ilişkiyle hamile kaldım. Adetimin 11 yada 12. Günüydü sanırım normalde düzenli adet olurum 14-15. Günüdür yumurtlamam. İhtimal hiç yok değil Allah verirse oluyo
Elif_111 lemankrl benim yumurtlama günümde 11 Mayıs gösteriyor en güçlü günü de 15 Mayıs civarı gösteriyor yani daha en az 5 6 gün var ama bilemedim ya tek le de olur mu ki böyle diye ama ne kadar çok insan varmış yek ilişki ile hamile kalan
clementine16 Elif_111 biz de tek ilişki ile hamile kaldık ben pcostan dolayı yumurtluyor muyum diye ara ara yumurtlama testi yapıyodum pike yakın bi sonuç çıktı hatta güldük bi de olursa diye çünkü 2-3 ayda bir regl oluyordum oldu🥰🥲
Elif_111 clementine16 bende de pcos var oğlum istediğimiz ilk aydan olmuştu ama bende son bikaç aydır düzensiz oluyorum hep geç oluyor bi hafta falan bide son bi aydır diyetteyim 8 kilo verdim acaba olur mu diye şüpheye girdim dünden beri