Hatice_ozbay oznurisiksonmez su içi tatlı ye cnm ben kız tek kalınca tekme atmıyom çok kişi olunca tekme atıyor
oznurisiksonmez Hatice_ozbay tatlı yedm kıpırtı var ama çok derinden hissediyorum birazdan hastaneye gidicem bakalmm🥲
ozgecelik27 Merhabalar bende 2.5 yıldır bekliyordum kistlerden ameliyat oldum sol tüpümü aldılar tüp bebeğe başlıyordum hamile kaldığımı öğrendim şuanda 11+2 güzel geçiyor çok şükür 🧿🙏❤️
fatmaa51 minecikk evet öyle yapayım bu haftalarda normal de deniyor anneler tarafından ama insanın içi bir türlü rahat etmiyor
fatmaa51 oznurisiksonmez pazartesu en son hareketliydi saglık ocağında kalbini dinledik ritim iyi dedi hemsire tetanoz aşısını yaptı salı gününe harekette bir anda düşüş oldu korkuyorum biryandan da insallah tekrar hareketlenirler hemen
oznurisiksonmez fatmaa51 tatlı yiyim uzandıktan sonra 1 saat içinde 10 hareket hissetmeniz lazım diyolar ama bende korkuyorum birazdan hastaneye gidicem 🥲
amphitrittee ceydayvz ilk gebeliğim 36.haftaya giriyorum💞 21.haftada netleşmişti kız oldugu kendini saklıyordu hep
Hatice_ozbay oznurisiksonmez git cnm ama korkacak bir şey yok benim kızım bazen öyle yapıyor ama bazen çok hareket ediyor
lemankrl duyguedis 17. Haftada öğrendim ama bayramdan sonra detaylı ultrasonda kesin emin olup alışverişe başlayacağım
fatmaa51 Busra5222 hissediyorum ama hafif seğirme tarzında şiddetli degil eskisi gibi ama hareketi var yani hic olmasa şimdiye gitmistim eşim işten hala gelemedi tek başıma da gidemiyorum içimde hala korku var insallah düzelir hemen bu durum
althdh Busra5222 benimde ilk hamileliğim 5. Haftamdayım benim de midem çok yanıyor neden bilmiyorum geçer insallah
susam_ ceydayvz ilk gebeliğim 18+3 teyiz. Oğluşumuz olacak inşallah. Şu an için her şey yolunda çok şükür 🤲🤲❤️