gulkilic hamilelik boyunca en çok araştırdım tek şey bebek arabasıydı ben çocuğun oturma ünitesini kaldırmadan bana ve dışarıya çevireceğim bşr araba istiyordum aynı şekilde kolay kapanan yer kaplamayan kraft tokyo pr de buldum çok şükür hala pusetli kullanıyoruz biz diğer oturma ünitesine geçmedik onun da şöyle özelliği var bebek oturuyor mesela dışarıya bakıyor uyudu ya da yüzüne karşı hafif rüzgar geldi kendine çevirmek istiyorsun bebeği hiç rahatsız etmeden ayaklarının altında bir tuş var ona basınca 360 derece dönüyor o şekilde kendine çevirebiliyorsun benim gördüklerim ya koldan döndürme ya da bebeği indirip oturma ünitesini tamamen çıkarıp kendine çevirme yapacaktın benim aldığım çok daha rahat olunca aldım katlaması da kolay tek elle ve arabada falan çok yer kaplamıyor ben prego koldan dönen almayı düşünüyordum satışını yapan adam kullandığını ve hiç memnun kalmadığını kraft tokyo aldığını belirtti o şekilde bende görmüştüm yeni çıkmış zaten çok bilinmediği için internetten videolarına bakabilirsin kraft tokyo pr bebek arabası yazarsan instagram da bile çıkıyor 🌸