blnmyld Kızlar, Son günlerde sarımsı akıntı olmaya başladı ve bugün baktım sanki turuncumsu gibi akıntı vardı 15 haftalığım bu haftalarda oluyor mu yoksa ciddi bişey mi ya çok korkuyorum kaşıntı koku vs yok hiç ağrım falan da yok progestan kullanıyorum hastaneye gitsem mi 🥲
allyslife blnmyld acil değil ama yarın falan doktoruna gitsen iyi olur enfeksiyon belirtisi muhtemelen, bende de aynı şekilde kokusuz kaşıntısız akıntı vardı fitil verdi doktorum
happymomdayss blnmyld benimde her pet taktıgımda sarı akıntım oluyordu idrar testi yaptım herhangi bir enfeksiyon cıkmadı doktorum idrardan oluyor dedi
temmuzonbir blnmyld vajinal enfeksiyona benziyor idarar testinde çıkmıyor vajinal enfeksiyon sürüntü testi alıyor bende çıktı fitil verdi çok rahatladım ilerisi kaşıntı yapıyor bide fena
beybimom_ blnmyld gittin mi balım hastaneye benim de hafif sarımsı oluyor bazen ben önemsemedim 11 haftalık şuan
allyslife blnmyld akıntın olmasa bile bu akıntından bahset mutlaka belki enfeksiyon yeni gelişiyordur, doktorun haberdar olsun en doğru tedaviyi o seçecektir zaten. Geçmiş gitmiş olsun🌸
blnmyld allyslife Çok teşekkür ederim inşallah ilerlemeden biter gider 🥹 ilk gebeliğim çok tedirginim 🥲
allyslife blnmyld oyy çok iyi anlıyorum senii 🥹 ilk gebeliğimi 8.haftada kaybettim, bu ikinci gebeliğim ama manyak gibiydim bu haftalara kadar şu an 17+2deyim, senin gibi endişeleniyorum🫠 çok normal, anneliğe hazırlık🌸
blnmyld allyslife Kıyamam 🥹 benim şükür kaybım olmadı ama yine de çok tecrübesiz kalıyorum ilk gebeliğim olduğu için Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı 🥹🌸
blnmyld beybimom_ Çiçeğim gitmedim ama doktoruma sordum dönüş bekliyorum dönüş yapınca haber vereyim sanada