SecilD Merhaba herkese. Yumurtta çatladığı günden kaç gün sonra b hcg de gebelik öğrendiniz acaba? En erken öğreneni bulmaya çalışıyorum 😊
SecilD Esrayusuf internetteki doktor videoları ortalama 7-8 gün diyor ama benim bu durumuma göre 4 günde kana yansımış oluyor 🙄 ya gelişim yavaşlığım var ya da gerçekten 4 günde öğrendim
SecilD Esrayusuf yumurtlama günün ile bir sonraki adet günün arası 14 gndür ve bu asla değişmez. O yüzden 4+0 dedi bugün doktor yani 28 günlük bebeğim. 14 gün öncesi yumurtlama günüm ben de 13 martta öğrendim b hcg mi
SecilD Esrayusuf 14 gün öncesi 9 mart gibi bir tarihe geliyor ortalama ben de 13 martta öğrendim o yüzden dedim 4 gün var yumurtlamam ile öğrenmem arasında
Sevim010 SecilD yumurta çatlaması adetin kaçıncı günü oluyor 🤷♀️ Offf ben niye hala bu olayları çözemedim
SecilD Düzenli adet olmuyorsanız onu çok net bilemezsiniz tabi ovulasyon testi yapmıyorsanız. Ama şu kesin sonuçtur. Yumurtlama gününden 14 gün geçtikten sonra adet olursunuz 👍🏻
BurcuKurtSorgu Sevim010 yumurta çatlayınca bi 6-24 saat arası döllenme olabiliyor diye biliyorum. O yüzden çatlamadan ve çatladığı gün ilişkiye girmen gerekiyor. 2 gün sonrası artık fayda etmiyor.
Sevim010 BurcuKurtSorgu mesela benim adetimin 21. Günü yumurtlama günüm Bu geç döllenme mi olmuş oluyor