dilekmom6 18 haftalık oldum kızlar. Eskiden seğirme şeklinde olurdu kasıklarmda içeriden ama şimdi içten bir hareket gibi hissediyorum bir dürtü gibi ama hafif hissediyorum ay çok heyecanlanıyorum ne güzel bir hismiş diyorum sizce bebek hareketi mi bu?
sevdakalin dilekmom6 😆evet gülüm hadi gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin inşallah 😁 bizde 20 haftalık olduk tam
[silindi] dilekmom6 çok güzel duygular, insanın içinde kelebek uçurtur 🌸🌸 sağlıkla kavuşun bebişinize 🌸
merveee1634 dilekmom6 hamileliğin en keyifli kısmı başlamış demektir 💖 hayırlısıyla kucağınada al inşallah canm 🤲
gzdeozn Ay darısı başımıza inşallah 😍 ne mutlu size tarifi olmayacak bi histir eminim❤️ sağlıkla gelsin kuzum benim 😍💖🦋🧿
dilekmom6 gzdeozn ay valla değişik ve güzel bir his. Seğirme olunca bile mutlu oluyordum şimdi hareket hissettim ya nasıl içim bir hoş oldu. Kurduğum bağ güçlendi sanki birden öyle hissettim. Çok teşekkür ederim 🌸❤️
dilekmom6 [silindi] öyle oldu valla içim içime sığmadı hemen eşime gittim hareket etti diye. Çok teşekkür ederim canım inşallah 🌸