anee234 Kızlar 33+4 günlük olduk bugun bebek 2 kilo dedi doktor ama çok zayıf dedi karın çevresi 2 hafta geride böyle drum yaşayıp 3 kilo 3 buçuk kilo doğum yapanlar varmı ne yaptınız neler yaptınız tavsiyelerinizi esirgemeyin
esmasade2 anee234 benimde öyleydi kızım 2890 Gr doğdu daha iyi yiyebilseydim kesin daha kilolu olurdu ama ben beslenemiyordum sen eğer yiyebiliyor San muz ceviz avakoda bol bol tuket emin ol son haftasinda bile farkedexek merak etme :)
allyslife anee234 bebek gelişimi için muz, ceviz, kaşar peynir, çiğ badem, avokado çok öneriliyor. Onları beslenmene ekleyerek kilo alımı sağlayabilir belki canım
aysegullx anee234 canım merhaba benim cocugumda 3 hafta gerilikle başladı en son 4 haftayı buldu. Karın çevresi için bu tabi diğerle kafa boy normaldi kilosu azdı son 15 gün hiç kilo almadı doktora kalsa 36 37 gibi alıyordu bebeği ancak ben 40 haftayı doldurmak istedim en azından kendi gelmek isterse diye . Hareketlerine dikkat ettim çok hareketliydi şükür. 2800 kilo doğdu 40. Haftamda. Kordon kısaliğindan dolayı doğum başlamamış meğerse. Ancak doğumdan sonra çocuğum çok güzel toparladı hatta her zaman yaşıtlarından önde gitti şuanda 6 yaşında çok şükür boy kilo olarak beden olarak dediğim gibi çok iyi maşallah🙏🏻
dgngr anee234 gelişme durduysa artık gelişmiyosa suni sancıyla doğum yaptırıp küvezde birazcık kalabilir
anee234 esmasade2 çok dikkat ediyorum kaç haftalık doğum oldu 37 haftalık alıcaz bebeği dedi doktorum korkuyorum doktor bebek küçük olabilir yada hastalıklı dedi ama her şeyi haftasıyla uyumlu sadece karnı 2 hafta geride
evremkesmis anee234 30 dan sonra oluşan gerilikler genetik yapısı ile alakalı oluyor. Benimde bazen 2-3 hafta bazen 4 hafta bile geride çıkıyor karın çevresi. Ama kilo artışı var. Biraz zayıf doğucak doğduktan sonra da hızla kilo alıyorlar zaten. Korkmayin. Genelde kız bebeklerde oluyor dedi doktorum. Benimde kız. Biraz ince belli olucak gibi düşün demişti. Sıkmayın canınızı
anee234 evremkesmis bizde 27 haftada anlaşıldı ben önceden 1 ay oruç tutmuştum buda etki etmiş olabilir doktorum tutmamda sakınca yok demişti ama bilmiyorum ne sebeb olduğunu
anee234 aysegullx ma şa allah in şa allah bizdede böyle olur peki gerilik ne zaman başladı kan akımı her şey iyi kiloda alıyor ama çok az
aysegullx anee234 bende 31 yada 32. Haftada başladı sanırım. Yemek yemem eksiksizdi kan akışları her şey normaldi . Bir sebep yoktu yani. Bazen böyle olabiliyormuş.
Burcussuss anee234 36 37 haftadan beri geriliği 3 hafta 4 hafta deniyor,2400 2500 kg bile doğmaz deniyordu 40+4 beslenemiyor denerek suni aldım 3200 kg doğdu
anee234 Burcussuss peki başka bir sorun yaşamadınız dimi korktum kilosundan çok acaba hastamı diye düşünyorum bir bebegimi kaybettim ondan dolayımı çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacakmı diye
Burcussuss anee234 ohoo 28. Haftada kanala yakın dendi 30 da kanalda erken doğum olacak dendi 35 de plesantan yaşlanıyor dendi bebek beslenmiyor çok küçük doğacak dendi tansiyonum 16 17 lere çıktı sürekli ona rağmen günümü beklemekte direttim ona rağmen suni sancı ile başlatıldı doğumum ve 1 kiloya yakın eksik ölçüm yaptılar
nurellaaa__ anee234 benimde normal giden gebeliğim de son 3 haftadır hep karın çevresinde gelişim geriliği var dediler ve ben şuan 38 haftayim bebeğim 2700 kg yarın doğumum olacak kiloya takılma bence 33 haftalıkken benim de bebeğim 2kg idi önemli olan ciğer gelişimi