nurbus1 Kızlar 21 haftalık hamileyim. Geçen pazar sağ bacakta 3.4 tane sinek ısırığı gibi şeyler çıktı sonra ayak üstünde bi tane sonra sağ bacak arkasında 2 tane vs doktorumda ne olur ne olmaz diye safra asitleri, ast alt ve hemogramm istedi ancak ben devlette verdiğim icin bu kanları safra asitini veremedim diğerleride normal cıktı. Bu gebelik alerjisimi nedir bu sivri böcek ısırığı olamaz diye düşünüyorum. Zyrtech diye ilaç verdi onu iciyorum birde laroc posey krem verdi henüz alamadım böyle bi durum yaşayan var mı görsellere ekliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz 😢
yldzz01 nurbus1 ilk gebeligimde ayni seylerden cikti ve tahlil yapmama ragmen temiz cikti hersey bisey yok dendi kac doktora gittim kadin dogum cildiye ama tahliller temiz ciktigi icin bisey yapamadik sonra ogrendik ki gebelik kasintisiymis gebelik boyunca bacaklarimda yaralar cikti kasintidan tansiyonunaa dikkat et tansiyon yuksekligide yapıyor yediklerinede dikkat et kasintiyi cogaltiyor salcali yagli yemeklerde gecmis olsun
eeminess Ast alt bakılmalı muhakkak kan verin kolestaz olabilir erkenden teşhis edilip ilaca başlamalısınız
nurbus1 eeminess ast alt normal cıktı cok sukur. Doktorum safra asitlerine gerek duymadı zaten kolestaz böyle olmuyormuş gebelik alerjisiymiş.
nurbus1 yldzz01 bende 3 gündür durdu hic cıkmadı daha yumurta bende alerji yapıyor tansiyonumda sıkıntı yok yediklerim özellikle yumurta böyle yapttı sanırım
yldzz01 nurbus1 tansiyon icin haftaniz erken daha ileri haftalarda kendini gosteriyor umarim yediginiz dokunmustur cunku gebelik kasintisi cok zor gecmis olsun tekrardan 🫶