Asrin Kızlar hamileliğimin 31 .ci haftasındayım koltukaltı ve özel bölgem karardı resmen sizlerdede oldumu nasıl önleriz yada geçermi çok canımı sıktı bu durum😣
Deletedmom308 Asrin 34. Haftadayım. Bende de var kararmalar 1 haftadır . Çok sinir bozucu yaaa. Ne kullansam geçer acaba
Selcannn23 Ayy o sorun bendede var kafayı yıcem gögüs aram ensemın orası falan kararmaya basladı 😏😏😒 ınsallah geciyordur
Mrvmht123 Aynisi bnde de var her yerim kararmış ve leke oldu yüzüme bsiey olmadi cok şükür ama vücudum lekelendi karardi insaAllah gecer dogumdan sonra
Zehraefilti Bende ilk gebeliğim de karın bölgem karardı 😵 sonra geçti tabi o zaman bebeğim erkekti .simdi kızım olacak 38 haftalık olduk koltuk alti özel bölge dirsek ensem de kararmalar var şuan yüzüm dede lekeleme oldu 😳
Asrin Zehraefilti yüzündekine dikkat et bence güneşe çıkarken mutlaka koruyucu kullan çünkü yüzdeki kalıcı olaniliyormuş ☹️
Zehraefilti Asrin kullanıyorum ama Yinede oldu yanaklar alnım 😁 tuAf bir yüz renğine döndü 😁 doğumdan sonrasını bekliyorum 🙏
Zehraefilti Asrin evet kalıcı olabiliyor kış boyu güneş yüzü görmediğim halde çıktı 🤔 bu aralar güneşli havalar çıkan çıktı 😳 güneş kremi ve biooil yağ ve aloevera jel ve sprey kullanıyorum ben
Deletedmom308 Asrin bekarken yapmıştım onları ama hiçbi işe yaramamıştı. Hatta eczaneden öZel kremler alıp kullanmıştım onlar da bi işe yaramamıştı bende 😞