BezelikVeAnnesi Chicco balloon ana kucağı Fisher price yağmur ormanı portatif ana kucağı ve salıncağı Tiny love bu 3’ünü araştırıyorum da acaba kullanan, alan ya da almayı düşünen var mı ? Hani merakta ediyorum kullanışlı olur mu 😌
Mekanikcianne BezelikVeAnnesi canım biz 4moms almıştık ilk bebeğimize şimdi ikinci içinde inşallah kullanacağız çok faydasını gördüm özellikle kolik bebek için vazgeçilmez
Kimyagercik BezelikVeAnnesi ben tiny love aldim geceleri onunla yanimda yatirmayi dusunuyorum.. titresimi gaz sancisinada iyi geliyomus kurulumu cok kolay ve kaliteli hemdr .. donencesi filanda guzel.. tavsiye ederim ben 3 farkli moda girmeside bence ayrica onemliydi 🙂
BesteCanerKutluzolu Fisher price salıncak var ben de geçen sene yiğenime almıştık çok kullandı şimdi bize kaldı 🙂 Çok memenunlarsı o yüzden başka anakucağı araştırmadım ben de
BezelikVeAnnesi BesteCanerKutluzolu Bende beğendim aslında onu görünüş itibariyle çokta hoş ama öncelik tabi ki kullanışlı olması çok teşekkür ederim 🤗
feymu14 Ben de tiny love almayı düşünüyorum araştırdım biraz tiny love diğerlerine göre beli dümdüz yatak olabildiği için daha mantıklı gelmişti gündüz falan hangi odadaysan orada uyur diye düşündüm. İlk bebeğimde normal bir ana kucağı kullandım sallananlardan uyuduğu zaman ne kadar dümdüz yapsanda ortası aşağıda duruyor diye içim huzursuz oluyordu beline battaniye ile destek falan da yapsak içim rahat etmiyordu bu sebeple fikrimi belirtmek istedim canım 😍
BezelikVeAnnesi feymu14 Gulden Evet o tiny love sanki hepsinden daha kullanışlı en önemlisi de yatar pozisyona gelmesi gerçekten bebeklerimizin rahatlığı ve sağlığı her şeyden önemli elbette mışıl mışıl rahatça uyuyabildikleri en güzeli olur uyuduğunda almak rahatını bozmak da hiç istemem 😍
Gulden Geçen ay tiny love aldık. 18 kg.a kadar kullanılabildiği ve 3 farklı pozisyon olabildiği için tercih ettim. Bebeğim uyuyakalırsa arkasını yatırırım diye düşündüm.
Esmagnc BezelikVeAnnesi Ben bebek ürünleri satan bir mağazada müdür yardımcısıyım işlev ve kullanış acısından o 😇
BezelikVeAnnesi Kimyagercik Evet dün joker mağazasında baktım gerçekten çok güzel ve kullanışlı duruyor. Fiyatı da makul uçuk değil benim tercihim de tiny love olacak sanırım 🤗
feymu14 Tiny love ikinci el olarak da satılıyor kılıfı yıkandıktan sonra bir sakıncası olmaz ama yine de emin değilim sıfır alıp sonra satmak da mantıklı olabilir tabi