İkizle alakalı hiç bir başlık çıkmıyor bende o yüzden başlık aciyorum
Arkadaşlar 11 haftalık ikiz hamileyim tüp Bebekle günlerim zor geçiyor her geçen gün farklı birşey çıkıyor başlıyor 6.haftada bulantılarım başladı prilam kullanıyorum 7.haftamda kanama yaşadım şükür daha yeni geçti içerdeki kanama alanı progestan fitil kullanıyorum tiksinmelerden ve bulantilardan hiç birşey yiyemiyorum sabah tost fln akşam idare ediyorum biseylerle 3 haftadır gecmeyen idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum geçmiyor ben anlamadım bulantıdan günlük 1lt 1.5 lt su anca zorlayarak içiyorum 3-4 gündür sol bel tarafimda ağrı var belim tutulmuş hareket ettikçe batıyor uzandigimda bir ağrıyor batıyor doğuştan tek böbreğim var sağ böbreğim yok sabh tuvalete kalkınca bı an bir ağrı sancı öyle kaldım tuvalete acaba enfeksiyon böbreğe mi zarar verdi diye korktum acile gittim USG baktılar böbrek iyi dediler ama yine enfeksiyon çıktı klamoks bid 1000 lik antibiyotik içiyorum 6.gunum nasıl geçmez ya belimden duramıyorum ne yapabilirim ne iyi gelir gece nasıl uyucam diye düşünüyorum valla uzaninca daha çok ağrıyor evde kaynanamla yaşıyorum ve herşeye bir itirazi söyleyecek biseyi var git bi hastanede doktor ol diyesim geliyor da diyemiyorum doktirun verdiği dediği şeyler bile ona göre yasak bebeğe zararlı sanki benden daha çok düşünüyor benim çocuklarımı ben düşünmüyorum psikolojimi bozuyor gerçekten söyledikleriyle daha önce doğumsal hastalıklardan dolayı evladımı kaybettim doğduktan sonra o acıyı birdaha yaşamak bende istemiyorum herşeye daha dikkat ediyorum kontrolleri daha sık yaptırmaya calisiyorum o bile zor geliyor ona yani benim ağrılarım duygularım dertlerim bana yetiyor ztn bide psikolojik baskı görüyorum resmen ikiz anneleri sizin nasıl geçiyor günler durumlar nasıl kolaylıklar zorluklar kaç haftalık oldunuz