iremm00 Özellikle dpo, yemin ederim bilmiyorum yani açılımı nedir,bat regl tarihi sat da aynı şey degilmi ya
tahamommy iremm00 hahaha dpo yu bende yeni öğrendim yumurtlamadan sonraki geçen gün sayısı, bat beklenen adet, sat son adet
orhismommmmmm iremm00 boşa kıvranma git test al yap hamilesın bence 10 gün olacak gecıkeli djsjshshshhs
iremm00 tahamommy Allah Allah sat demek oymus yumurtlamayı bilmiyorsak ne oluyor peki, şüpheli ilişkiden sonraki gün ler
tahamommy iremm00 dpo yu kullanmıyon bacım o zaman hahaha harbi senin adam gideli kaç gün oldu bi test yap hele
iremm00 orhismommmmmm offf ben gercektne hamiel olmak istemiyorum eğer olursan ortalık 56 olmazssam çok iyi 😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
iremm00 orhismommmmmm bugün ben cam silerken,az kalsın, dik supurgemi aşağı atacakti, buharlı ile temizlerken herhalde gözü dikey süpürgeyi kesti onla temizleniyor sandı gjgjf azdaha zarara girecektim
iremm00 tahamommy yahaah vallaha ben bilmiyorum kız kaç gün oldu @orhismommmmmm benden iyi hatırlıyor fjfjfj
iremm00 orhismommmmmm beni değilde habayi kıskanır , erkek olursa ben sevinirim jfjffj kız olursa kocam kendine kraliyet sarayı koyup benide cariyelige atar figjfj
orhismommmmmm iremm00 en son kaynanacgımdaydık o zaman konuştuk ona gitmeyelı yarın 10. Günüm. Sanada 10 gün oluyor. 😂😂😂
iremm00 orhismommmmmm ahhashsj Allah seni benide öldürüyor ama gerçekten dfjfj şoktan ölecem diye korkuyorum fjfj
orhismommmmmm iremm00 net sonuç verir dıyor hala ben reglim 1 gün gecıkrı test yaptım öyle ogrendım senin bebe dogacak resmen 😂😂😂