erbasozgee eminekyr inşallah vardır cok sevınırımmm ben yapmadım awox gelcek bugun bakalım onu yaparım zaten dısardayım
erbasozgee eminekyr seninki gibi değil aşkım benım ya yokta olabılır yani görüyorum ben ama öyle ben burdayım demıyor
eminekyr erbasozgee benimkinde demiyor canım dese ne olacak geçen ay da böyleydi regli olduydum senin regline de var daha birde uyanır uyanmaz yapmadığın için de olabilir
erbasozgee eminekyr kuzum valla bılmıyorum yarın bide uyanır uyanmaz deniyim ama artık sanmıyorum pembelik olmadıgı için hayırlısı artık
eminekyr erbasozgee adet olmadığın sürece umut hep var benim geçen ay böyle silikti 4 gün önce oldum düşün
masum3434 erbasozgee benimde bi oglum var 3 hcuuk yasinda bu ay bizde denemeye başladık bide pcos var bende
erbasozgee eminekyr 4 yaşında benimki şimdiii seninde olsun inşallah Allahım tattırsın 🤍 kan vermeyi düşünüyor musun
erbasozgee eminekyr bu arada awox da silik çıkarıyormuş şaka gibi şeytan diyor git kan ver 😂😂😂 oda 750 tl burda ama bunlara vercegımız parayla ugrasmamakta mantıklı