leviathan nurellaaa__ rabbim öyle kolaylıklar nasip etsin ki mutluluktan başka bir şey hissetme inşallah. Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz allah yardımcımız olsun kızlar
nurellaaa__ leviathan aminnnn Teşekkür ederim canım iyiki varsınız böyle yazıları görünce içime huzur doluyor 😻🌸
nurellaaa__ babyakturk aminnnn inşallah başıma gelecekleri bildiğim için biraz korkuyorum yoksa çok mutluyum 😃
aslliasya nurellaaa__ hiç stres yapma pozitif olucak çok güzel geçecek bebeğini kucağına alacaksın inşallah 💐🫠
badhomian nurellaaa__ streslenme bacım herşey iyi geçicektir inşallah benimkide kontrole gittim yatış veriyorum dedi yatırdı aldı aynı gün içinde banada gün verseydi çok heycanlanırdım ya 😱🤭
nurellaaa__ badhomian ayyy onun stresi ayrı kız hep en korktuğum anı doğuma alınmak 2. Gebeliğim de öyle olmuştu bunda bile bile beklemek hem heyecanlı hemde stresli 😀
nurellaaa__ damlasv uyku tuttumu onu de sen ben şimdi hazırlanıyorum saat 7 de hastanede ol demişlerdi 🥺
nurellaaa__ Elisa0110 doğdu canım çok şükür bende yeni yeni kendime geliyorum daha ilk yürüyüşümu yapmadım saattimin dolmasını bekliyorum 🥰🌸
Elisa0110 nurellaaa__ maşallah maşallah çok sevindim canım benim allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah 🥰💕🩷🌺🌸