nurellaaa__ Kızlar yarın doğumum var hem çok heyecanlıyım hemde neden bilmiyorum çok korkuyorum aşırı stres sardı beni 🥺
orhismommmmmm nurellaaa__ Oyy kaç haftalıksın canım tam. Sağ sağlım al kucağına o kadar kolay gecsın ki sen bile inanama inşallah🖤
beautiful_ nurellaaa__ yaa miniğim geliyor 🥹 Su gibi doğumun olsun kuzum sağlık ve sıhhat ile beraber gelin 🫂❤️
nurellaaa__ pamuksekeer aminnnn inşallah kız ben yoruldum artık bakma bir yandan sevinçliyim özgürleşeceğim gibi ama diğer yandan konu doğum olunca yüreğim hopluyor 😂
nurellaaa__ beautiful_ evet bacım darısı sizlerin başına ben çok zor bir gebelik geçirdim o yüzden bir yanım çok mutlu 😃 ama diğer yanım 🥺
Elisa0110 nurellaaa__ oy oy yarın kavuşma günü hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah su gibi güzel bir doğumun olsun inşallah canım benim stres yapma her şey çok güzel olucak 🩷💕😘
nurellaaa__ Elisa0110 aminnnn inşallah canım benim darısı senin başına sağlıkla kolaylıkla inşallah 🤲🏼😍🫂
damlasv nurellaaa__ ay ne kadar güzel sona gelmişsiniz hiç korkmayın artık büyüdü ve yanınızda olacak eminim çok daha güzel bir süreç olacaktır sizin için Allah güç kuvvet versin inşallah ❤️❤️
nurellaaa__ damlasv aminn inşallah teşekkür ederim 🥰 🌸 doğum stresi sardı yoksa mutluyum gerçekten gebelik sürecim beni çok yordu 🥺