Kızlar özelde bir doktora gidiyorum 37. Haftaya girdim bebek kilosu normal baş aşağı pozisyon bir sağlık sorunumuz yok ama doktorum sezaryana daha yatkın gibi normalde yapar ama sezaryanı öneriyor gibi konuştu benimle. Onun odasının yanında bir doktor daha var o da en yakın arkadaşı ama onun ismini herkes yaşadığıö şehirde çok öneriyor iyi diyorlar hatta bir yakınım yeni hamile o doktora gidiyor. Çok uzatmıcam, instagramda gördüğüm kadarıyla doğal olan normal doğum şeklinde yazılar paylaşmış ve normal doğum fotoları eklemiş arada sezaryanda var tabi. Yarın kendi doktoruma gidicem nst için bir de bana sezaryana gün verip vermeceiğni netleştirelim dicek 23 mayıs demişti onaylamadkm henüz. Ama içim rahat değil o diğer yan taraftaki hocayla görüşsem yarın bi sizce benim doktoruma ayıp olur mı ne diyebilirim bayramda tatile gidicek mesela benim doktor ona ulaşamıcam ama sezatyani yapıp gitcek( eğer onaylarsam) sizce diğer hocayla konuşsam mı yarın normal için bana destek olursa onunla devam etsem diğerine ayıp etmiş olur muyum ki o da iila ki görcek sistemde arkadaşından ona geçtiğimi