allyslife alinaa1 yani mümkünse poliklinik ya da sağlık ocağı daha etik tabii ama ben çalışan biri olduğum için hep acile gittim kimse de neden acile geldin demedi. 2 gebelik geçirdim ikisininde beta takibini acilde yaptım. En az 7-8 kez gittim yani
whsh alinaa1 gebelik için tahlil vermek istiyorum diye gittiğimde yapmadı farklı şikayetle gitseniz o şekil yaparlar anca
t_toptan alinaa1 beta hcg testi vermek istiyorum dersen yardımcı olurlar. Ben o şekilde hamileliğimin kesin olduğunu öğrendim
alinaa1 allyslife benimde eşim çalıştığı için ben gidemiyorum da o yüzden acile gitsemmi acaba die düşündüm
allyslife alinaa1 beta takibi için geldim diyordum tamam diyip teste yolluyorlardı. Ekstra bir şey demedim hiç. Sorun çıkaran doktora da denk gelmedim şükür ki.
Gks_01 alinaa1 belim ağrıyor midem bulanıyor halsizlik vs diyin gebelik şüphesi varmı diye soruyorlar zaten var diyin beta bakmadan tedavi uygulamıyorlar beta baktırcam diyince bakmazlar
lili14 Ben hep acilde baktırdım doktorum bugün test vermemi söyledi aşılama ya da transfer yapıldı demiştim