08061999 Kizlar 3 litre su iciyorm ama hep az az tuvalete cikiyorm sebebi nedir idrar yolu enfeksiyonu yok dedi doktorum
betusss343 08061999 ben de o kadar sorguladım ki bunu. Ödemim de yoktu. Nereye gidiyor bu su diye düşünüp durdum cevap bulamadım 😀
emineuc Her zaman mı böyle bugün mü yalnızca bugün ve belli günler ise ödem tutuyor olabilirsiniz her gün böyleyse böbrekleriniz epey çalışıyor ve kullanıyor demektir iyi bir şey yani
08061999 emineuc dun ve bugun boyle oldu daha oncesinde boyle birsey yokdu idrar enfeksiyonumuyum diye suphelendim ama aksam ustu idrar verdm temiz cikti aceba aksam verdigm icnmi ama doktor dedi olsa cikardi
emineuc Enfeksiyon olsa çıkardı bir de enfeksiyonda aksine sürekli tuvalet ihtiyacı olur, o zaman ödem tutuyor olabilirsiniz sabah kalktığınızda elinizde ayağınızda şişme dikkatinizi çekti mi
08061999 emineuc bilmiyormki ya hic dikkatimi cekmedi bakim sabah boyle birsey farkedicekmiym yani enfeksyon olsa cikardi herhalde aksam saatinde verdim idrarimi aceba dedm inceldi de gozukmedi mi ama doktor olsa cikardi dedi pazartesi tekrar baktircam