ebrudefnee Rojdiyebiri onu bilmiyorum canım ama yine sonuçta normal bölümden kan verdiğimde de en geç 3 saate düşmüş oluyor sonuçlar geçen gün bende 3 buçukta kan vermiştim beta değildi ama bi kaç saate bütün sonuçlarım düşmüştü
temmuzonbir Rojdiyebiri bende sizin için heyecanlandım umarım hep birlikte seviniriz dualarımdasın 💓🤲🏻
aysima56 ebrudefnee 13 gün oldu adet olmayalım hala kanık 2.0 adet de olmadım en son 51 gün önce oldum ya 18 Mart niye böyle oldu @Rojdiyebiri
allyslife Rojdiyebiri aşkım isimleri notlarına not at istersen sonra tekrar yorum yapa tıklayıp kullanıcı isimlerini başına @ koyarak yazınca sırayla etiket çıkacak göreceksin zaten sonra tıklayarak etiket oluşturmuş olacaksın
Rojdiyebiri allyslife aa tamam o şekilde yaparım canım teşekkür ederim 🙏🏻 İnşallah pozitif olurda müjde veririm size🥹
Rojdiyebiri allyslife hamile değilim değer çok düşük 0,6 çıktı dpo 10 da bu şekilde çıktıktan sonra yükselme şansı var mı ya😞 adetim de 10-11 mayıs galiba
bsraltnsy Ayy insani catlatiyorlar ardi arasi bi beta testi niye onaylamiyolar ki bunlar merakda birakiyorlar
Rojdiyebiri aysima56 bilmiyorum ki canım hava değişikliğinden olabilir kadın doğum doktoruna görün istersen
bsraltnsy Rojdiyebiri uzulme vakti zamani vardir ben de hep umutla gidip her ay beta veriyordum 1 sene boyunca sonra şükür oldu
temmuzonbir Rojdiyebiri olsun sıkma canını adetin geçerse tekrar bi beta ver rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin kuzum 💓