Cennet99 tugbaeno doktorunuz bir seh dedi mi bebek iri falan diye bizim genetik sanırım bende eşimde iri bebek olarak doğmuşuz ilk kızım da aynı şekilde doğmuştu bu bebeğim de oyle haftasına göre iri ve önden gidiyor
tugbaeno Cennet99 yok iri demedi tam aksine şekerim olduğu için kilolu olmasını istemiyorlar 2900 şuan fakat insülin kullandığım için 37+2 de almak istiyor. Erken mi acaba diye bende endişeliyim ama doktorun da bildiği vardır diye güvenmek istiyorum.
hivdil minikbirtomurcuk ayy muhtemelen benimde o gün olacak Dr bayramdan önceki hafta dedi ve ben o güne almayi düşünüyorum 🙈
minikbirtomurcuk hivdil sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bel ağrısı yorgunluk Rabbim hepimize yardımcı olsun 🥹❤️
tugbaeno asli1221 bana insülin kullandığın için 38i bekleyemeyiz dedi. Siz insülin kullanıyor musunuz?
Fatmagul42 Bayram tatili günü neredeyse ve bayrama 4 gün kalmış olucak sürec olarak zor olmuyacakmi bebeğin ve sizin kontrolleriniz açısından kaç haftaliksiniz
bgbgbg minikbirtomurcuk bnmde 21 mayıs gün aldk ve benmde doğum günüm 21 mayıs kızımla aynı gün olcak nasipse doğumlarımız ☺️
feyzaciim minikbirtomurcuk ay benim doğum güünüüüüümmmm 😍😍😍😍😍😍 Harika bir ikizler burcu geliyor annesi allah sabırlarrr versin sanaaa 😂😂😂😂😂
Meltem3461 ebruuuuuummmm heyecandan yanlış yazdım 22 mayıs cuma gününe aldım günü 😂😂😂 21 yazdım yanlışlıkla 😂🙈