kelebeeeeek kevseracer genelde sizin dedikleriniz çoğu çıkmış anladığım kadarıyla yanıldığınız oldumu🤗
kevseracer kelebeeeeek aslında bu tarz yeni yeni bakıyorum bu ikinci gebeligimden sonra daha bir araştırmaya girdim o yüzden yabancı gelmiyor 😊
kelebeeeeek kevseracer bu defa 4 aylık tam olunca gideyim dedim bir ay sonra gidicem inşaAllah genelde erkek çocuk organı geç oluşur diyorlar biliyormusunuz acaba
kevseracer kelebeeeeek yani 11 haftaya kadar kiz erkek nubu aynı gozukurmus 12 13 en gec 14 haftaya erkek organi belli olurmus
kelebeeeeek kevseracer dua et canım hamileysen bende sana edeyim dualarımızda buluşalım çok teşekkür ederim sana dua edeceğim Allah razı olsun baktın cevap verdin ❤️
hicranguvenaks kevseracer burdan resim nasıl paylaşılıyor bir türlü bulamadım ya ben de atacaktım ultrason resmi 🥹
kevseracer hicranguvenaks anasayda sol üstte 3 noktaya tıkla resim yukle yazan yere bas resim yukle de seç kopyala yapıştır
mervein14 kevseracer bariz belli erkek :) oğluşumda böyle açmıştı bacaklarını 😅 bende ultrasonda direk görmüştüm