denizkizimm aysenur_27_27 amin çok teşekkür ederim🌸 doktor da erkek demek istiyorum ama net bir şey yok dedi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da 🤲🌸
denizkizimm aysenur_27_27 çok anladığım bir şey değil ama kız gibi geldi bana eğer doktorumdan nub olayını biraz anladıysam kız bebek gibi duruyor sizinki 🍀💖 ayrıca Anteptesiniz sanırım siz de 🙃
aysenur_27_27 denizkizimm İnşaAllah dediğin gibi olur bende kız istiyorum 🤍 Evet Antepdeyim sizde mi?
denizkizimm aysenur_27_27 Antepte 3. Yılım çok bilgim yok hastane doktor konusnda ama öneri üzerine Ömer Dai’ye gidiyorum kliniği var.
aysenur_27_27 denizkizimm Anladım canım memnunsan sıkıntı yok. Bişeye ihtiyacın olursa yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım 🤍
kevseracer denizkizimm alla alla kız o nasil bisey acıya göre gidip geliyor herhalde benim 11 haftalarda minik bir cikinti vardı herkes kiz dedi çevrem 13 5 de gittim ikili taramaya orda doktor bacak arasını dolu görüyorum dedi
denizkizimm kevseracer vallahi ben de şok oldum. Çevremdeki herkes ama herkes erkek diyordu doktor deyince hıı evet biliyordum modundayım ama en sonki muayene biraz şaşırttı bakalım artık hayırlısı 😅 rabbim sizin de gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🙏 🌸
kevseracer denizkizimm biyerde görmüştüm böyle minik cikinti olunca erkek ile karistirilabiliyor yani 11.3 de aslında erken bir hafta ve erkek kiz aynı durur belki de kızdır ondan sonradan boş gözükmüş olabilir benim o haftalarda yoktu hiç böyle
denizkizimm kevseracer benim de 11lerde vardı hay allahım ne tuhaf iş oldu. İlk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle bir durum 😅 netlik olmayınca insan daha bir merak eder oluyor 🥹🥹🥹🥹
denizkizimm kevseracer umarım bir sonraki muayene de belli olur artık yedi düvele yaydık erkek diye bir de 🙈🙈😅😅