kevseracer Kızlaarrr geçen salı ikili tarama için sonuc almaya gittim ve doktora cinsiyet belli dedim kime gitsem erken diyordu bu doktor görüyorum dedi soyliyim mi sürpriz mi olsun dedi söyleyin dedim sizce tahminlerrr
kevseracer bekledigimmucizem bende emin olmak için sordum banada gülümseyerek belli olduğu halde değişirse bilemem dedi ordan çıktım baska doktor erken dedi yine
kevseracer happyela aman değişmesin her gören önceden kız diyordu ben erkek hissediyordum doktor kiz diyecek diye bekledim bacak arasi dolu görüyorum deyince şaşırdım ve sevindim bir kızım var çünkü 😊🤲
happyela kevseracer Ne güzel Allah diğer meyveyi de tattırmayı nasip etmiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
bebekananas kevseracer merhaba benim de bir kızım var 3 yaş olmak üzere 2. Bebeğiniz için ekstra dikkat ettiğiniz bir şey var mı yumurtalama ovülabyon vs . Bende bir kızım var birde rabbim sağlıkla hayırla erkek evlat versin istiyorum dua da ediyorum tabi ki
kelebeeeeek Esma006 nerden gördün canım inşaAllah rabbim nasip eder iki kızım var doktor bugün kıza benzettim pipi görmedim dedi sen pipi mi gördün
Esma006 kelebeeeeek omurga vs paralel mi değil mi o tarz yüzde 60 tabi ultrasonda yanılma vs de oluyor buraya attığın görsel ile
kevseracer momm2026 sol üst tarafta 3 çizgiye tıkla resim yukle de ordan yüklediğin resmi kopyala paylaşınca yapıştır