senaakck Kızlar psikolojimi doğuma nasıl hazırlayabilirim 😞 düşün düşün kafayı yedim sürekli olumsuz şeyleri düşünüyorum
merve588 senaakck güzel seyler düşün veya bebisine kavusmanin gününü say kötü enerji cekme kendine ben 2. Kez dogum yaptim 17 gün falan oldu galiba ama hepsi gecti gitti evlatlarim yanımda şükür o dogum psikolojisine girersen stres vs yaparsan kendine zarar vermiş oluyorsun hep iyi seyler hayal et veya kafanı doldurcak seylerle meşgul ol ben doguma kadar ilk ogluma oyuncak ördüm sürekli hem dogum psikolojisine girmedim hemde kafam dagilmisdi baya
yelizuraz senaakck bende öyleyim ya hatta benim gibi düşünen var mı diye foruma girdim sizin başlığınızı gördüm acaba sağlıklı doğacak mı haftasında doğacak mı kötü bişey olacak mı kuvöze girecek mi hep böyle sorular var kafamda Allah muhafaza inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım
aslhnkrts9 senaakck sorunsuz , sıkıntısız kolay bi doğum olacak bebeğim sağlıkla kucağıma alacağım diye düşünerek geçti benimde hamileliğim, çok kolay doğum yapacam buna inanıyorum diye telkin ediyordum kendimi . Gerçekten de kolay bi doğum yaptım