duygu__shn 4+6 yım 3 haftadır kasık ağrım var özellikle sabahları şiddetleniyor beta artışım düzenliymiş doktorum öyle dedi ama kasık ağrısı korkutuyor beni🥲
cuteregina duygu__shn ben de böyle endişeleniyordum çünkü gerçekten adet olduğunda çektiğim sancıya çok benziyordu ama yerleşme ağrısı dedi doktorlar yedinci haftadayım azaldı bayağı hafif arada geliyor Bebek yerleşiyor şu an 🥹🥹
aframoms13 duygu__shn ilk cocuguma hamileyken o kdr karın ağrım oluyordu ki ayakta duramıyordum nefes bile aldırmıyordu ama 9-10.haftalarda geçmişti. Eğer cok agrı hissediyorsan uzan dinlen ağrının üstüne gitme çok. Şimdi yine hamileyim bu sefer biraz farklı ilerliyor sabah cok agrım oluyor sonra geçiyor
duygu__shn dilekevsn benim de daha doktorum kese görünmez diye bakmadı heralde 6. Haftada görünüyormus
duygu__shn aframoms13 evet benim de şuan öyle sabah sadece şiddetli ağrıyor biraz yürüyorum dinleniyorum hafifliyor İçim ferahlatı inşallah sıkıntı yoktur🥹
darwinn Benimde ağrım baya fazla dün gittim doktora 4+2 oluyor beta istedi ağrının bu dönemde normal olduğunu söyledi ama içimiz rahat etsin dedi ultrasonla karından rahim duvarı kalınlaşmama baktı çok iyi kalınlaşman o yüzden ağrın oluyor korkma kanama eşlik etmediği sürece sorun olmaz dedi bana
duygu__shn emmy06 bende de hâlâ var normal diyen çok oldu ama pazartesi gidip doktoruma soracağım 🥹 bu arada hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 💕
allyslife duygu__shn 17.haftayı doldurdum ama hâlâ ağrım oluyor, rahim sürekli büyüyor çok normal, enişelenme canım🌸
nupocum Benimde galiba 4+5 , acayip bir kasık ağrım vardı bi anda geçti gbi geri başlar mı bilmiyorum . Dün gittiğimde dr birşey gözükmüyor dedi yani kese de gözükmüyormuş pazartesi tekrar gel dedi perşembe günü betam 188 di
duygu__shn Arkadaşlar kasık ağrısı için gittim ben bugün progestan fitili yazdı bugün kullandım ama hala aynıyım ya gaz sancısı oluyor bende onun etkisini farkettim bu fitil bana mantıksız geldi bilemedim