Perla_ buketdeniz19 Allah yardımcın olsun çalışırken çok daha zor ya . Ben artık dışarı çıkarken bin kere düşünüyorum havalar güzelleşti başıma bu çıktı
nurmom_ nurmom_ Yok sormadım bu ben de hamilelikten önce de oluyordu bazen normal bir durum diye duymuştum ama tabi öyle mi bilmiyorum
miracsevim Perla_ aynısını bugün yaşadım 19 haftalığız karnımda yok gibi ama bayılacak gibi oldum aslında çokta yürümedim çok kötüydü elim ayağım boşaldı resmen
miracsevim Perla_ şimdi doktoruma geldim rutin kontrol bir kat merdivende çarpıntım tuttu gerçekten enteresan ya 😒 ve kilolu falanda değilim yani ay hepimize geçmiş olsun
bsrelif Perla_ Bende de oluyor canım o yüzden tek başıma hiçbir yere gitmiyorum. Daha dün annemlere yemeğe gittik yemekten sonra gene fenalık bastı yattım hemen yatağa
Perla_ bsrelif tek bir yere gidememek o kadar kötü ki benimde kahvaltıdan sonra çarpıntım falan oluyor berbat bişey :(
Busra5222 Perla_ ben de nst ye girince oluyorum nefes almayorum , sıcak basıyor , kalp atışım hızlanıyor
Alya05 Perla_ tansiyon düşüyordur bellki Yadaa nabız yükselmiş olabilir mi Nabız yükselincede öyle oluyor. Benmki öyle oldu. Bir ara bayılacam sandım nabzım 130 du
Alya05 Perla_ hamilelik öyledir canım bende de öyle oluyordu 9 ah boyunca 4 kilometre yürümemişiödir çok kötü oluyordum
Perla_ miracsevim evet evet benimde hemen çarpıntım tutuyor Allah yardımcımız olsun vallahi canım kaç haftalıksın