Perla_ Bugün dışarı çıktım yoruldum çok uzun da yürümedim halbuki ama hemen bi nefes darlığı çarpıntı gibi daralma geldi elim ayağım boşaldı biraz oturdum kolonya vs daha iyi hissettim geçen haftada da evde aynısı oldu ondan birkaç gün önce de hastaneye gittiğimde oldu bayılma hissiyle beraber . Çok moralim bozuldu neden böyle oluyor ?
yasemiin0 Perla_ tansiyonununz düşüyor olabilir banada oluyor bu haftalarda damarlar genişlediği için tansiyon yada ani şeker düsmeleri olabilirmiş
miyopmom Perla_ ayni anlattığınız gibi bayılma hissi geliyor daha dün oldu öğlen vakti dışarıdaydık ailecek yemek için masaya oturdum bu sefer extra olarak titreme hissettim sonrasında elin ayağım boşaldi bayılacak gibi başım Dondu kalbim hızla arıyordu bi süre böyle devam etti yemek yedim ayran içtim geçmedi sonra aradan bi süre sonra geçti ama neyden olduğunu bende anlamıyorum. Benim 4. Bebeğim olacak Allahin izniyle sürekli böyle o bayılma hissi gelip gidiyor anlamıyorum artık bende
Perla_ miyopmom bende anlayamadım haftaya doktora gideceğim bakalım o n ediyecek sizinde dışarda mı oluyor sadece
parla94 Bende hareket halindeyken değil de ayakta bekleyince oluyor. Yemek pişirirken, market kasasında sıra beklerken gibi. Yürüdüğüm zaman olmuyor ama. O yüzden yemek yaparken 2 dk da bir oturup bi soluklanıyorum. Max 5. Dkda bayılma hissi geliyor
parla94 Perla_ cumartesi gidince soracağım. Yapay zeka kan hacminin artması ve plasentanın zorlandığı pozisyonlarda yaşıyor olabilirsin dedi. Bakalım doktorum ne diyecek
bersu56 Perla_ çok dikkat et canım ben dışarda bayılmıştım çok kötü bir andı karnım kocamandı karnımın üstüne düşmüştüm
elagndgdu Perla_ kansızlık demir eksikliği bunları yapar canım. Hamileyken özellikle bu eksiklikler ne yazıkki daha etkili oluyor bizde. 26+1 deyim bende de ara ara oluyor. Özellikle otururken bile durduk yere kalp çarpıntısı oluyor nefes kontrolü ile dengelemeye çalışıyorum su içip soluma doğru uzanıyorum ve geçiyor
Perla_ elagndgdu evet bende de bazen oturduğum yerde daralma geliyor geçen gün evde oturduğum yerde kötü oldum mesela çok kötü bir his :(
pablola Perla_ bu bende de yeni yeni başladı aniden çarpıntım tutuyor ellerim terliyor bayılacak gibi hissediyorum doktor panik yada stres yapıyorsun dedi bide kansızlık etkiliyormuş ama çok korkutuyor beni 🥹
Perla_ pablola panik atak stres vs bende de var yani artık dışarı çıkmaktan korktuğum için sürekli başıma gelecek gibi düşünüyorum 🥺
elrahe08 Perla_ ilk haftadan beri yaşıyorum bu durumu 37 haftalığım hala yaşıyorum bence tansiyon düşükliği hele bir markete gitsem bayılacam gibi hissediyorum vallahi
Meryem555 Ay bende öyleyim 23 haftalığım dışarı çıkmaya korkuyorum biraz yürüyünce işte markete faln gidince sıra beklerken faln elim ayağım boşalıyor tansiyon düşüklüğü diye düşünüyorum birde benim ferittinim 11 re düşmüş ilaç kullandığım hâlde düşüyor sanırım onunda etkisi oluyor
Perla_ Meryem555 daha yeni başladım sayılır yani ilaca 10 gün anca olmuştur daha önce böyle fenalaşma sıkıntım yoktu sadece sabahları aç karnına çok ayakta durursam kötü hissediyordum