Momlife_ Bu durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor suyum geldi mi diye bakıldı negatif çıktı ultrasonda da bakıldı suyum sınırda çıktı neden öyle olmuş olabilir ne yapmam gerekiyor
nursemaa_1 Momlife_ nedenini bilmiyorum fakat bende yaşadım ama etrafımda ve buradakiler adem elması ve havuç suyunun arttırdığını söylüyorlar deneme fırsatım malesef olmamıştı
leefamily Momlife_ havuç suyu iç karpuz ye su iç nir haftada normale döndü benimki ama zaten 34 ten sonra su azalıcak gitgide artık
Momlife_ leefamily fatma102 orhismommmmmm nursemaa_1 satılıyor mu o evde kendim mi yapıcam nasıl yapıcam ki
oguzkaann Momlife_ her gün tase taze bir su bardağı havuç suyu sıkıp iç günde 2.5 3 lt su içmeye çabala deveci armudu ye ve bol bol soluna uzanıp dinlen
lared Benimde suyum 20 haftalıkken azalmıştı takipteyiz sürekli havuç suyu ve bol su içiyorum inşallah fayda eder haftanız iyi 5 hafta dayanır bence
Momlife_ fatma102 hastaneye yatırdı dün doktorum serum verildi 1000 ml olmak üzere iki tane hala hastanedeyim ameliyatı varmış ultrasonla bakmasını bekliyorum