gizemylmzz Kızlar 36 haftaya girdim doktorum erkek aşırı utanıyorum ve korkuyorum doğumdan, normal doğum görünüyor şuan. Doğuma hazırlıksiz bir anda gidersem kıl konusunda da endişelerim var sizlerin başına geldimi ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
cyj gizemylmzz doktorlar senin ne kılına bakıyooorr ne orana bakııyoor içini ferah tut kendini böyle streslere sokarsan doğumunda zor geçer. Ben 36 haftadayım bu hafta ağda yaptırdım ki temiz dursun diye. Ağda da çok geç çıkıyor zaten. Benim doktorum da erkek fakst hiç sizimki gibi endişelerim yok. Çok anlayışlı çok rahat bir adam erkek doktorlar çok daha hassas oluyor kadın doktorlsra göre hşç mersk etme
1cey gizemylmzz hazırlıksız gideceğini sanmıyorum öncesinde su nişan gelirse zaten duş 10 dakika, benim suyum gelmişti hemen duşa girmiştim zaten yaz ayıydı. Ağrın olursa da gene zaten girersin, panik yapma şimdiden hiç.
twobabymomm gizemylmzz şehir Hastanesi’nde doğum yaptım rabdevulara giderken utandigim için kadın doktorlara gittim. Dogumuma kadin erkek karışık doktor stajerler girdi. Normal doğumdu bu arada. Ama inan o doğum anında aklına bile gelmiyor tek derdimiz bebislere kavuşmak oluyor. İçini ferah tut hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu 🥰🤲
ebrudefnee gizemylmzz ilk gebeliğimde en son ağdaya gittikten 1 buçuk hafta sonra felan doğumum olmuştu ister istemez uzamıştı hafifte olsa ama o an doktorlar onu düşünmüyor canım
sineminkooo Bende erkek doktora gidiyorum ama korkma emin ol o durumda onların odak noktası bizim özel bölgemizdeki kıl değil çocuğum çıkış şekli ve yırtılma ihtimali bende sağlıkçıyım bak defalarca sonda taktım kadının erkeğin ve kılı mı var vs hiç onlara odaklı olamıyorsun.. işlemde herkes yani sağlıkçı olarak odak noktası her şeyin sağlıklı ilerlemesi bu konuda rahat olmalısn 💓💓💓💓💓
gizemylmzz sineminkooo çok teşekkür ederim bunları duymak içimi rahatlattı kendimi hep kasıyorum bu tarz durumlarda temiz olmadığı zamana denk gelirsem utanirim diye ama dedikleriniz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️🌸
gizemylmzz cyj teşekkür ederim içim rahatladı endişe ediyordum kendime bunu söylerim artık endişe etmemek çok önemli doğru diyorsunuz
oznursena cyj 32 haftadayım bende yaptırmak istiyorum artık zor oluyor kendim yapamıyorum çok ağrı oluyor mu hamilelikte daha hassas oluyormuş öyle diyorlar daha önce kuaför deneyimim hiç olmadı yoksa biraz daha mi beklesem acaba gitmek için şuam erken mi
cyj gizemylmzz kesinlikle öyle hiç kafanıza takmayın doğumunuza odaklananın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
gizemylmzz 1cey evet bu durum aklıma geliyordu aslında duşta hallederim hemen diye panik yapmamak önemli cidden teşekkür ederim 🥹🌸❤️
gizemylmzz twobabymomm bende öyleydim hep kadın aradım doğumum için erkek olacak iyi doktor olması önemli diye düşündüm bu aylarda bu utanç başladı. Çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ❤️🤲🏻🥹 anlattıklarıniz içimi rahatlatti
Tortilla gizemylmzz utanıyorsan her ıkı gunde bır temızle canım zaten cok uzamaz oyle doktorlar ona cok bakmıyor
cyj oznursena canım ben hep ağda yaptırıyorduö o yüzden alışkınım ama öyle ekstra bir acı hissetmedim açıkçası. Bünye meselesi tabi kimiler daha hassas olabşlir hamilelikte. Bence 34 itibsriyle yaptırın doğuma kadar kafanız rahat eder