denizannee Arkadaşlar bu hastanede detaylı ultrason yaptıran var mı? Kaç dakika sürüyor çıktı falan veriyorlar mı memnun kaldınız mı hangi doktordu bilgi verirmisiniz?
Meleksu denizannee ben yaptırdım canm 182 den 15 günde zor aldım randevuyu ama hiç memnun kalmadım 10 dk sürmedi bi kaç soru sordum cevap alamadım imkanın varsa özele yaptır derim en son bi problem Yok sağlıklı görünüyor dedi o kadar
ilknuryasa denizannee merhaba ben zeynep kamil perinatoloji bölümünde And yavuz a ikili test i yaptırdım.Detaylı ultroson yaptırmak için çok uğraştım ama randevu malesef alamadım ama ikili test olsun normal randevu olsun ilgili bi doktor bilgin olsun.
BlsnMhmtKvc denizannee kuzenim orda kadın doğumcu benim çok yoğun olduklarını biliorum açıkçası ama ilgileride iyidir muhakak İstanbulda bi arkadaşm oraya gidiodu gayet memnundu ama randewu alma sorunu warmis sadece sqnirm 😊
Sky O kadar zor ki orada detaylıya girmek 🤷♀️ Ben randevu alamamıştım inşallah alırsın doktorları çok iyi diye biliyorum
Aleevvv denizannee alabilmişsiniz çok şanslısın👍 Tüm özeldeki doktorlar bile orayı tavsiye ediyorlar. Bende alamayanlardanım:)
denizannee Seherr pınar kumru canım. Ama bilinçli ona almadım ilk çıkana direk bastım aldım 1 dakikada doldu randevular 😅
Seherr denizannee benim ikili testi oya demirci yaptı çok ilgili doktordu detaylıyıda kendisine yaptırıcam inşallah :)
bestekuloglukilitci denizannee pınar kumru’ya detaylı için randevu aldığınızı yazmışsınız yaklaşık 5ay önce ama. Bugün bende kendisine denk geldiği için aldım. Nasıl bakmıştı acaba?
denizannee babymomm ya aslında bende üsküdarda oturuyorum kısıklı taraflarında gittiğim bi hastane zaten arada ama detaylıda nasıllar çok merak ediyodum. Neyse içim rahatladı. Özeller aşırı pahalı malum yetişmiyor. Sen nerde yaptırdın
babymomm denizannee eşimin kuZeni yaptırmıs o tavsşye etti cok memnun kalmıs ama sürekli aradım mhrs baktım randevu alamadm zamanımda geçiyordu özelde yaptırdım mecbur
denizannee Seherr işte zaman o kadar kısıtlı ki 10 saniyede falan seçtim aldım çıktım survivor yaşadım resmen 😬😅😅
denizannee Mervezngn 182yi arayıp sistemin ne zaman yeniden açılacağını sordum 24 mart dedi gece 23.59da girdim aldım 00.00da bitmişti randevu 🤷🏼♀️
Mervezngn denizannee Zeynep kamil perinatoloji ayrıntılı ultrason diye mi alıyosunuz yoksa Kadın doğum diye mi
butterfly4 @denizannee ben de Zeynep KaMil den detaylı ultrason randevusu düşürmeye çalışıyorum, ama mhrs den hangi bölüme alacağımı bilmiyorum, 182 yi arıyorum ama ordan da randevu düşüremiyorum, MHRS den hangi bölüme aldın canım
denizannee butterfly4 mhrsye gir il ilçe bölüm hastane seç. Altta muayene yeri yaziyo orda doppler 20-24 hafta yaziyo onu seç ve randevu arat kuzum. 😊
denizannee babymomm çok zor gerçekten saniyeyle yarışıyorsun randevu alicam diye strese girdim yemin ederim 😅 bende 23e kadar beklicektim alamasaydım özele gidicektim ilk denemede alabildim şansa yani
butterfly4 @denizannee çok teşekkür ederim canım ya allah razı olsun inşallah randevu düşürebilirim ben de 💕