oozgesayin iremxersoy birden fazla başına gelinmeyince kontrol tetkik yapmıyorlar şu an 2.gebeliğim en son 88 den 250 ye yükseldi bugün test yapıcam tekrardan keseyi görene kadar düzenli kan artışı takibindeyiz
iremxersoy oozgesayin saglikla artar insallah. Benim 2 kere oldu hemde sadece 2 ay arayla ama yine de dahiliye 3. Olmadan hematolojiye yonlendiremem dedi.
naciyem ballim_dunya acaba kese değer kaç olduğunda görünüyo bugün baktırıcam bende endişe insanı mahvediyo
beybimom_ naciyem 1500ün üzerine çıktığı zaman kese gözüküyor biraz daha beklersen kalp atışını da duyarsın inşallah tabi bekleyebilirsen🌸💕
Yeliz_25 ballim_dunya selamlar bende şubat kimyasal yaşadım ve şuan sanırım yine hamileyim testlerim pozitif pazartesi kan vereceğim BAT 08.05’di
ballim_dunya Yeliz_25 benimde bat 9 Nisandı 95 ile öğrendim ama ben bu ay ovitrelle vuruldum birde Pazartesi birdaha kan vereceğim
elakemal Yeliz_25 dün benimde çok ağrıdı göbeğimin deliği hiç ağrıdğını bilmem böyle ince ince sızlar gibi
Yeliz_25 elakemal bende mesela 4 hamilelik geçirdim malesef hep düşükle sonuçlandı ama göbeğimin deliğinin ağrıdığını hiç görmedim hep kasıklarım ağrır bu sefer kasıklarda ara sıra bir çekme oluyor okadar