Minnos_23 ben bu hastanede doğum yaptım ve bu hastaneden takipydim ilk önce İlhan Varank‘a gittim orada çok ilgisizlik gördüm yani zorla biz konuşturuyorduk doktoru Zeynep gayet ilgililerdi bebeğin suyunu kilosunu bak bebişin elleri bu diye detaylı bir şekilde bana gösteriyorlardı yüksek tansiyon vardı gebelik tansiyonu doğumu orada yaptım çok Ebeler hep seninle annem diye konuşuyorlardı bana özel bir oda verildi duş almam için özel bornoz varıiz çorabına kadar düşünülüp verildi ve doğum olana kadar eşim yanımda kaldı anne dostu bir hastane olduğu için eşim 1:30 1.3 boyunca hep yanımdaydı doğum olana kadar da odada kaldı eşim doğum başlamıştı 10 dakika geçtikten sonra eşimi çıkardılar o süre zarfında hep eşim yanımdaydı aynı özel hastane gibiydi ilk doğum olduğu için ve tanaiyondan dolayı kontrollü biraz uzun sürdü doğumun eşimi yanımda olduğu için bayağı destek oldu sürekli duş pilates Topları hep Ebeler gelip böyle yapmamı söylediler benim tansiyon olduğu için biraz zorlu geçti ama ben çok memnun kaldım