20240329 Kızlar aranızda geç döllenme yaşayan varmı ben çarşamba günü akşam test yaptım çift çizgi çıktı diğer gün gidip kan testi verdim 0.6 çıktı ordaki çalışanlar daha çok erken olabilir dedi bi hafta 10 gün sonra gelip tekrar test yap dediler sizce yükselirmi bişey varmıdır
allyslife 20240329 beta hcg önce kanda sonra idrarda yükselir, geç döllenme de olsa ilk kana yansır, idrar testi hatalı/bozuk bu noktada. Başka marka testle deneyebilirsin. Regl olmazsan tekrar kan vermek en doğru sonucu verir
meloguv 20240329 adetim gecikeli 5 gün kanda 6. günde baktım ve dr’a gittiğimde de 4 gün kadar geç döllenme dedi. İdrar silik çıkmıştı, kan 3000lerdi sanki.. biraz beklemenizi öneririm
Mel_58 20240329 benim de geç döllenme oldu adetim 7 gün geçmişti idrar test negatifti sonra onun üzerinden de 15 gün filan geçti bir iğne yaptırmam lazımdo hemşireye durumu söyleyince bana git kan testi yaptır gebelik için ondan sonra gel dedi yaptırdım hcg 35 cıkmıştı hamilelik cıktı don adet tarihine göre 3 hafta var aralarında benim adetim düzensizdi birde
20240329 Mel_58 bugün de sabah lekelenme gibi bişeyim olmuştu ama acaba yerleşmemi yoksa adet başlangıcımı anlayamıyorum çünkü tam kanlı değil sanki suyla karışık gibi
20240329 20240329 bu sabah tekrar test yaptım negatif çıktı ama adet olucakmıışım gibi hafif kasık ağrılarımda var çok kafam karışık ya
gulsahkandrms 20240329 benimde adet belirtilerim olmuştu adet bekliyordum bebek geldi 🤭hala ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor. Gebelik belirtileri = adet belirtileri oldu benim için
gulsahkandrms 20240329 adetiniz gecikmeden yapmayın benim 3 gün gecikince belli belirsiz çıkmıştı ikinci çizgi. Bebeğimiz görününce ultrasonda doktorumuz geç döllenme bir hafta geriden geliyor dedi. Sizin de böle olabilir sabredin