bbaskal Ben etlik şehir perinatoloji takipliyim çok memnunum, doktorlar asistan değiller kadın doğum uzmanlığını almış perinatolojiye yan dal yapmış hocalar ve uzmanlardan oluşuyor. Doçentler bizzat kendileri hasta bakıyorlar. Kadın doğum acil kısmı da çok iyi bir ekipten oluşuyor. Hemen ilgileniyorlar, kapının önüne çıkıp tek tek soruyorlar. Güvende hissediyorsunuz. Fiziksel şartları da gayet güzel, yatışım da oldu perinatolojide ve tek kişilik odalarda kaldım.
Hacettepe takipliydim bilerek şehir hastanesine geçtim hocam iyiydi ama hastanenin fiziksel şartları kötüydü, muayene esnasında en az 2 öğrenci oluyordu ve acil kısmı berbat. Acil bir durum için gidince doğumhane kısmında sancı çeken, bağıran, doğuranlarla kalıyorsunuz içeriye refakatçi/ziyaretçi almıyorlar sizi servise de çıkarmayıp 24 saat orada tutabiliyorlar. Şehir hastanesinde acilden duruma bakılıp hızlıca karar veriliyor, doğumhaneye çıksanız bile tek kişilik odada eşinizle kalabiliyorsunuz.
Hacettepede doğumhane acilde bana asistan(kadın doğum uzmanı değil kadın doğumda asistanlık eğitimi alan) spekulumla berbat bir muayene yaptı ve kanamam, serviks uzunluğumda kısalmam oldu. Asıl Hacettepede asistan eline kalmıştım kurtuldum çok şükür.