fatmaa51 28+5 ten beri hareketleri çok azaldı önce daha sertti yaşayanlar varmı kızlar yardımcı olurmusunuz
1_2_3_4 fatmaa51 bizde aynıydı bazen çok hareketli bazen se seyrek hareketi var bu aralar iyi ama bakalım diğer haftalar nasıl olur
gulsaahceylan fatmaa51 birgün çok hareketliyse ertesi gün hiç hareket etmiyor nerdeyse dün benim dürteklememle hareket etti ama gece lavaboya kalktım o kadar çok hareket ediyordu şok oldum belkide siiznde gece uykunuzda hareket ediyordur
mermevhamser O hafta nedense benimde bir azlık vardı şimdi 31 olduk iyi hissediyorum yinede kontrole gidin isterseniz
fatmaa51 etkafa bende aynı sizinle ama niye öyle oldu anlamadım 2 3 gün öncesine kadar otururuken bile belliydi dışardan bakınca
etkafa fatmaa51 evet evet bende de oldu hatta hastaneye gidecektim birgün daha bekleyim dedim ertesi gün oynadı çok şükür şuan da iyi normale döndü ara ara oluyor galiba sakinlik
jennefer 30 haftalıgım hala bazen bende hissedemiyorum bi gün cok hareketsiz ertesi gün daha hareketli oluyor ben alıştım artık panik yapmıyorum
fatmaa51 jennefer pazartesi saglik ocaginda kalp atisi filan da iyi dedi hemsire ama pazartesiden sonra hareketi yavaşladi tetanoz aşısı vurmustu acaba ondan mi oldu bilmiyorum
ayzesa fatmaa51 merhaba ben de 26. Haftada bunu hissediyorum. Yani hareket var ama seğrime gibi ancak şiddeti çok az sizlerde de mi böyle
fatmaa51 ayzesa valla bilemiyorum canım ama 25 teydi heralde galiba yine böyle olmustu ama 1 gün filan sonra düzelmisti
fatmaa51 gulsaahceylan bu cocuklar niye böyle yapıyor acaba korkutuyor valla bide ilk aşımda böyle degildi 2.aşıdan sonra hareketsizlik oldu bide o gün cok yorulmustum acaba ondan mı dedim ama yani üstünden 3 gun gecti