Siyah2418 Haftada kız gibi 15. Haftada erkek gibi 16. Haftada kesin erkek denildi. Kordonu bacak arasında olduğu için alttan muayene ile gördü. Cinsiyet de yanılma olurmu sizce ?
kelebegim123 Siyah2418 çok net erkek olduğu belli bu saatten sonra yanılma oranı sıfıra yakın Çünkü kordon gibi asla durmuyor bildiğin pipi 🙈😬
Havin49_ Siyah2418 yani iki kere erkek denmiş ve sonraki tahmin de büyğk hafta bana 14 te erkek dediler değişmedi
mervekalkann Siyah2418 detaylıda kafanız rahatlar 21+2 de anca öğrenebilmiştim erkek olduğunu o zamanlar.
Siyah2418 @NobleMom @aslmoms @hd_d @hilalaselll4 @Havin49_ @eslem2121 @annekiz6141 @gzdeozn @Elamomy @eslemoms
kelebegim123 Siyah2418 yok canım düz olsa belki değişebilirdi ama senin bebişin ki çoktan yukarı kalkmış ☺️🙈😅
sevimlipandahii Siyah2418 haftası ilerlemiş Pek anlamam ultrason görüntüsünde ama sanki orda pipi var 🙈
Siyah2418 Havin49_ 15. Hafta da erkek gibi demişti 1 hafta arayla nasıl kesin oldu anlamadim ama erkek sanırım inşallah
eslemoms Bizede iki kez kız ama kordonu bacak arasında demişti doktor üçüncü kontrolde erkek demişti dahada değişmedi sizinkide değişmez bence net belli çünkü
eslemoms Siyah2418 değil evet benimde üçüncü kontrolumde verdiği fotoğraftaki kordon değildi bir post açmıştım orda çok net belli bakın isterseniz
mervekalkann Siyah2418 kordon daha kalın olur bu kordon değil bence oğlum da kordonu araya alıyordu sürekli ki 16. Haftada üreme organları net seçilebilir hale geliyor o yüzden erkek bence.