Esma5566 emine1309 eldanar Edasusari ayaznannesi kelebeeeeek https://mutluresim.com/images/2026/05/07/XjKdnU.jpt Tahmin alabilirmiyim 🩵🌸
eldanar emine1309 ya herkes böyle diyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum rüyamda erkek gördüm sadece ama bilmiyorum artık doktor erken dedi şimdi kontrolden çıktık
emine1309 eldanar hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bende 13+1 oldum ilk öğrendiğimden bu yana kız hissediyordum, fetal dna sonucumuz geldi minik bir prensesmiş bizimkide o yüzden inanırım böyle şeylere. Kaç haftalık oldun
eldanar Ay maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah. 12+2 yiz biz de ikili test için gittik daha erken cinsiyet için sanırım
emine1309 eldanar Benim doktorum benim ısrarımla 11+3 de söylemişti tahmin bazı doktorlar söylemiyor :)
Edasusari eldanar bende bu sabah ikili test için gittim kan verdim. Ultrason da da kıza benziyor dedi ama erken tabi. Ancak özellerin ultrason makinaları daha kaliteli görebilir. Haftaya gideceğim bakalım inş görünür 12 haftalık oldu bugün
eldanar Edasusari maşallah sağlıkla kucağımıza alalım da cinsiyet işin eğlencesi artık. 2li test sanucu ne zaman çıkar acaba. Nt:1.07 dedi bize normal mi bu değer bilginiz var mı?