happyela pamuksekeer Bana dün ikili taramadan sonra detaylı randevu günü verdiler temmuza 20.haftalara denk geliyor herkese böyle erken mi veriyorlar ki acaba size önceden verdiler mi
nightbiird happyela merhaba ikili tarama testi nasıl geçiyor ultrasonda detaylı inceleme yapılıyor mu?🌸
Melike3506 happyela banada 12. Haftada 2 li taramadan sonra vermişlerdi detaylı ultrason randevusunu 23. Haftaya denk gelcek şekilde
happyela ayaznannesi Hastaneden asistan direk bankoya yolluyor aslında bankodan alınıyor sizde öyle olmadı mı
mervekalkann pamuksekeer 21+2 de gitmiştim 22. Haftanda gel dediler o zaman gidip yaptırmıştım ne kadar geç o kadar iyi.
rjnklb Arkadaşlar bişey sorcam ben detaylı ultrasona 23 haftalıkken gittim şuan 29 um ve dün kontrole gittim ultrason kağıdında kız yazıyordu ama detaylı ultrason da erkek denildi kendi doktorum da öyle dedi neye inanacağıma şaşırdım
happyela nightbiird Merhaba bence doktordan doktora değişiyor. Dün doktor bana kısa bir süre baktı. Çünkü dün sistem gitmiş baya hasta birikimi oldu aşırı kalabalıktı ondan diye düşünüyorum. yanında ki asistana ense kalınlık normal dedi burun kemiği ölçüsünü falan söyledi. öyle uzun uzun bakılmadı yani çok kısa sürdü benimki. Bir de cinsiyet tahmininde bulundu toplam da 3 4 dakika falan sürdü.