beysahmet 11+3 uyurken kanama olmuş lekelenme bi damle belkide rengi koyu mu geldi açık mı bilemiyorum ama iç çamaşırda rengi açık olmalı ki sadece iz yapmış böyle olan var mı doktora gideyim mi
tubam_tr beysahmet merhaba, hamilelikte her türlü kanamayı ciddiye almak gerekir. Belki bir polip vardır, önemsiz birşeydir ama içinizin rahat etmesi açısından bir doktorunuza muayene olun derim.
yldzz01 beysahmet bence gidin her ihtimale karsı benım doktorum ne tur kanama olursa olsun gel demıstı hemen onlem amaclı
temmuzonbir beysahmet ilk 3 ay ilişki yasak eğer olduysa kanama olabiliyor siz bir doktorunuza gidin isterseniz kanama olayı danışmadan olmaz
kedimekim beysahmet evet gitmelisin kesinlikle hamileliğin hiç bir evresinde lekelenme ve kanama istenmedik bir durumdur benimde 10. Haftada kahve lekelenmem oldu Progestan başlandı şuan 24 bitmek üzere hala kullanıyorum en son lekelenmem bir ay önce oldu o zamana kadar ara ara kahve leke yaşadım
lokismommy için rahat olsun bi git bence canım bişey yoktur inşallah ama sonradan neden gitmedim dememek için git
temmuzonbir yldzz01 bizim gurup var hastanede tanıştığımız arkadaşlarla hepimize yasak 12. Haftaya kadar devlete gittim birde orda baktırmak için oda yasakladı yüksek vajinal enfeksiyon çıktı ilişkiden kaynaklı olabiliceğini söyledi kesinlikle yasak dedi ama ilişki olmamıştı zaten
yldzz01 temmuzonbir anladım canım ben şuan 10. Haftadayım bu zamana kadar yasaklamadı doktorum ılk gebelıktede yasak degıldı
temmuzonbir yldzz01 doktordan doktora fark ediyor demekki olabilir canım bana zaten kesinlikle yasak bebeğimin yanında kanama alanı var
yldzz01 temmuzonbir gecmıs olsun canım kanama alanı olanlara kan yerı gıdene kadar yasak oluyor bı tanıdıgımızda oyleydı
temmuzonbir yldzz01 çok teşekkür ederim canım yavrum iyi olsun yeterki yasak olsın ya bugün çok farklıyım rahatsızım bişey olucak diye korkuyorum hep