meryys Kızlar herkese selam, Tek yumurta ikizi bebeklerimden biri ödemli vücudunun etrafı ve ense kalınlığı mevcut. Amniyosentez önerdi doktorum. Özelde Amniyosentez yaptıran var mi fiyatı ne kadar
ec691 meryys ben dün yaptırdım 28 muayene yaptırdığım kliniğe ödedim 20de genetik laboratuvarına ödedim
meryys ec691 Aaa 2 kalem yani bide bizim ikiz bunun 2katidir neyse sağlıklı olsunlarda 😔 siz hangi şehirde yaptirdiniz
ec691 meryys ankarada yaptırdım fiyatlar gerçekten pahalı ama insanın içi içini yiyor işte öğrenmek istiyor
meryys ec691 Bende ankaradayim, hangi hastane ve laboratuvara yaptirdiniz acaba, kesinlikle öyle valla şimdi bile duramıyorum… Tek gebelik olsa plesantadan örnek alırdım ama ikiz gebelik doğru olmaz dedi doktorum mecbur 16. Haftayı bekleyeceğiz
ec691 meryys ben prof. dr. Ali ergüne gittim ilgisi cok güzeldi normalde medicalpark takipliyim ama 2 gün önce öğrenince bilkente de gittim hayatımda geçirdiğim en zor hastane günüydü o korkuyla can havliyle gittim ali ergüne cok memnun kaldım hemde icimi bi nebze olsun ferahlattı amniyosentez aldırdım hiç düşük vermemiş bu zamana kadar amniyosentezinde zaten gata anabilim dalı başkanlığı yapmış ve askeri doktor ona güvenerek gittim açıkcası verdiğim para fazla olsa da gözüme hiç görünmedi o alaka ilgi kalbimi ferahlatmasıyla
ec691 meryys laboratuvar olarakta onun çalıştığına gittim adını unuttum ama internetten baktım beklerken 4.6ydı puanı oda biraz rahatlattı