elifsn23 gkcalyaa iki testte de silik çıkması şüpheli bence canım adetin geçtiği gün yap emin olmak için. Hakkında hayırlısı olsun
minosannecik_2minis gkcalyaa bebeğim ben iki çocuğumuda birini adete 9 gün kala diğerini 6 7 gün kala öğrendim aynen böyle silik testle inşallah hamilesindir sende diyelim
35pln gkcalyaa Ya baya varmış bir kaç gün sonra başka testle deneyin Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah
gkcalyaa 35pln benim kızım da beş yaşında agustos ayınea kürtaj oldum iki aylık kalbi durdu bebeğimin şimdi ikinci ay bizim de geçen ay tutmadı 🥹
lokismommy gkcalyaa regle 6 gün kala böuke bi çizgiyle öğrendim canım ben sabırsızdım testi yaptığım gibi doğru kışın ortasında kara bata çıka doktora gittim istersen regli bekle istersen de bi kan ver reglinden önce hem kesin olur
Ceydaaaaaaaaaa Canım days doktor bana o kadar yalancı pozitif verdi ki saymakla bitiremem en iyisi adet günü güvenilir bi testle testini tekrarla
minosannecik_2minis gkcalyaa erken gebelikte pozitifti kaset testte negatifti aynı zaman içinde hani başka markalarda da ml’u ölçüsü farklı algılayabiliyor varsa aynı marka testte tekrarlayın yada birkaç gün sonra direk kan verin