bsrelif Az önce trendyoldan valiz düzenleyici seti aldım. Bende 2 tane vardı zaten ama yetmedi meğer ne çok şey almak gerekiyor yapınca anlıyorsun vıyyy yani yapayım da hazırda dursun
mervekalkann clementine16 benim de öyle şehir dışına taşınıyoruz o yüzden toplu sipariş verdim uzun uzun gezip bakacak zamanım da yok taşınma sürecinde olduğum için şuan kendimi ağırlaşmış hissetmiyorum o yüzden hastane çantamı haftaya hazırlayıp 2 hafta sonra da artık kıyafetleri yıkayıp ütüler yerleştireyim diyorum.
bsrelif clementine16 birkaç yorum gördüm bende çekme fln yapmış kötü olmuş bende yıkamayı düşünmüyorum zaten kendi kıyafetlerim olucak sadece
gmze9095 etkafa 29 haftalık oldum henüz cinsiyetini bile öğrenemedim 1 çorap bile almadım karışık renklerden bari alayım 🫣
senos15 incilaada yoo bence tam zamanı canım bende 32 nin sonuna doğru başladım illaki eksik çıkıyor ya bebeğin ya senin hala tamamlamadım 34 oldum %97 hazır ama ☺️
senos15 tahamommy aynen benimde öyle 😅%97 civarı hazır emzik ve göğüs pompası sterilize edilcek çorap eklicem havlu kağıt ve kendim için ıslak mendil bunlar kaldı market alışverişinde hallederim 🤰
alicsyndrome incilaada 32 olucam daha hazırlamadım keşke 29-30da hazırlasaydım 30a girer girmez bi ağırlaştım ağrılarım başladı çünkü yardımsız hiçbi şey yapamaz gibiyim artık😔😔😔
bsrelif clementine16 ona daha önce isimli Hurç yapmıştım 2 tane gene trendyoldan aldım Mama yoyo baby kids satıcısından