Gonul_yazc Kızlar gün içerisinde bebek hareketlerini hissetmek için ne yapıyorsunuz dünden beri hissedemedim😔
Minejjan Gonul_yazc 16+4 de hissettim en son şuan 18 haftalığız sabahtan beri dans ediyor minnoş 😍 tatlı yedigimde hele 🤭 sırt üstü yatın o zaman Hareket ediyor. Belki de uyuyordur hareket etmiyorsa..
bebekteyaparimkariyerde Gonul_yazc dur daha erken o haftalarda gergin hissedemezdin.bak ben 22haftalığım zaman zaman çok hareketli bir bebek ama bazen bir gün boyunca hiç hissetmiyorum.daha erken gergin hissetmek için güzelim.
Yagmur9833 Gonul_yazc o zamanlarbigun hisetmemek normal ama 30lara gelince normal degil endiselenme😊 genede takip et yarinda hareket etmezse doktora gidersin
Nslhn38 Kizlar 17. Haftalarda hergun hissedilmiyor bebek hareketleri bigun bi kac defa hissedersen ikinci gün hic hissetmiyosun telaşlanmayın çok içiniz rahat değilse saglik ocaginda kalbini dinleyebilirsiniz 20 den sonra hergun net bi şekilde hissediliyor
Melisssss1994 Gonul_yazc Canım zaten erken daha sürekli hissetmen için. 24. Haftadan sonra net hemen hemen her gün hissediyormuşsun.
[silindi] Gonul_yazc çok ayakta kalınca hissedilmiyor canım. Normalde baya hareketli ama hafta sonu dersim var hep ayaktayım yatana kadar hissetmiyorum nerdeyse