cicekligunler2332 Kızlar benim ve eşimin aklında bambaşka isim var aslında ama yakın tanıdıgım koyuyor o ismi ve benim aklımda şunlarda var Egehan ? Metehan ? Hangisi sizce eşimde eski isme gidip geliyor( yusuf ) ‘a 🫶🏻💙
Havin49_ cicekligunler2332 oğlum un adından yana kullanıyorum oyumu Yusuf kayra çok seviyorum sadece Yusuf ta çok güzel 🥰
cicekligunler2332 Melike3506 neden se 2 gündür hoşuma gidiyor metehan , ama gönlüm egehana da kayıyor , eşim yine yusuf tutturmazssa tabi🤭çok güzel ama yakınlarım koydu
Melike3506 cicekligunler2332 egehan da çok güzel hiç duymamıştım ege var çok ama egehan ı ilk defa duydum
ozlem_36 Ömer Asaf oğlumun adı ikinciye hamileyim cinsiyet öğrenemedim henüz erkek olursa Alparslan Muhammed koyacağız
cicekligunler2332 ozlem_36 sağlıkla gelsin paşa 💙 alparslanda listemizde var ama söylemesi zor gibi ve çevrede çok var farklı gelsin kulaga istedim 🫶🏻
cicekligunler2332 ozlem_36 teşekkür ederim eşime söylerim 💙🫶🏻 oda yusuflu istiyor da çok var farklı olsun istedim de belki yusufta olur belli olmaz
cicekligunler2332 Melike3506 eşime ege dedim eşimde egehan dedi hoşuma gitti teşekkür ederim metehanda çok güzel
cicekligunler2332 Havin49_ eşimde yusuf diyor yusufun yanına isim istemedim eşim istiyor gerçekten güzelmiş adıyla sağlıkla büyüsün 🫶🏻
Havin49_ cicekligunler2332 teşekkür ederim canım sizinkide adıyla büyüsün hayırlı Salih evlat olsun inşallah 🙏