Momlife_ Çok erken saatte uyanmaya başladım ve uykumu da almış şekilde çok dinç uyanıyorum geri de uyuyamıyorum hiç böyle olmazdım ben uykuyu da çok severdim uyansam da geri uyurdum 32 haftalık hamileyim sonlara doğru böyle mi oluyor ki
bsrelif Momlife_ bende bel ağrısından uyuyamadım bugün hiç 😔 Bide eşim işe gidiyor sanki bende gidiyormuş gibi uyanıyorum bir daha da zor uyuyorum geri
serabis Momlife_ 36 haftalığım bir saat önce uyandım 😂 birazdan uyumak için kendimi zorlicam çünkü uykuyu çok severim ve bebişim doğduktan sonra uykuyu özlerim diye korkuyorum 🫠🫠
mervekalkann Momlife_ ben de öyleyim 31. Haftaya giriyorum uyku muyku kalmadı geceleri uyuyamıyorum sabahları erken kalkıyorum canım sıkılıyor. İlk aylarımda da uyuyamıyordum zaten.
sura02 16 haftalık hamileyim normalde hep uyurdum aşırı yorgun ve halsizlik yaşardım ama 1 haftadır istemsizce uyanıyorum erkenden ve uyuyamıyorum hiçbir şekilde
Momlife_ sura02 Vücudun doğuma yaklaşırken hormon düzeninin değişmesi Gece daha yüzeysel uykuya geçmen Sık tuvalete kalkma, mide, kasık baskısı gibi şeylerin uykuyu bölmesi Beynin “hazırlık moduna” girmesi (annelik içgüdüsü gibi düşünebilirsin) Kortizol seviyelerinin sabaha karşı yükselmesi → daha erken ve dinç uyanma Chatcpt ye sordum😂
Momlife_ sura02 Kortizol, vücudun ürettiği bir hormon 🙂 Genelde “uyanıklık/stres hormonu” diye bilinir ama aslında tamamen kötü bir şey değildir. Sabahları doğal olarak yükselir ve: uyanmanı, enerji hissetmeni, beynin açılmasını sağlar
sura02 Sadece doğum korkusu yaşıyorum onun dışında kafaya bişey takmıyorum normalde öğlen 1.2 ye kadar uyurdum çok ilginç valla 😂😂
Momlife_ bsrelif Off o ağrı berbat dümdüz yatıyorum bu sefer göbek deliğim acıyo ağrıyor ama düz yatmak belime çok iyi geliyor uykumda bile istemsiz dümdüz uyuyorum eşim zararı olur bir de dön diye uyandırıyor
Momlife_ mervekalkann aaa geceleri mükemmel uyumaya başladım önceden gece uyuyamazdım ama sabah da sabahın köründe uyanıyorum 😂
mrvshnsrcgl Momlife_ youtube da uyku frekansı acıyorum yıllardır tek dinlediğim var bulana kadar bıraz dınledım her frekans yaramıyor malsesef yada rahatsızlıgım agrım varsa onunla alakalı tek kanal takıp edıp onu acıyorum dınlerken uyuya kalıyorum