Ecenazz Kızlar adetten önce beta hcg değeri yavaş yükselip sonra düzelen var mı acaba? Adetten bir hafta önce 19 martta betam 88 çıktı. 23 martta 124 çıktı. 24 martta adet olmam gerekiyordu. Beta 88 ken doktor küçük olduğu içib keseyi göremedi ama dış gebelik olmadığını söyledi rahim duvarım kalınlaşmaya başlamış çünkü. Aranızda böyle olan var mı
eminesbr Ecenazz canım zaten kesenin görülebilmesi için en az 2000 ler de olması gerekiyor doktorlar böle durumlarda iki günde bir betanın artış durumuna bakıp yönlendiriyor çok çok yeni bir gebelik sabırla beklemen gerekecek
Byz9811 Ecenazz normalde değer en az 350 lerde çıkmalıydı biraz düşük bn de böyle birşey yasadım değer artıyordu ama aşırı değildi drlar ilkten birşey dememişlerdi 2 hafta sonra kımyasal gebelik dendi ve bebek düştü zaten
Ecenazz eminesbr acaba çok yeni olduğu için mi değerim yavaş artıyor? Böyle olup sonradan yükselen var mı?
eminesbr Ecenazz çok stres yapmadan takip et aile hekimliğinde kan ver bazen kimyasal gebelik olabiliyor inşallah sağlıkla gelir bebişin
Gamzemesee Benim adetimden 2 gün gecmisti hcg seviyem 124 cikmisti ve doktor kesen var ama henuz ici bos gibisinden konusmustu 2 hafta sonra tekrar gttgmde bebegimi görmüstü canım hayırlı olsun bebegin
Cansu34 Merhaba hanımlar az önce aranıza katıldım Regl iki gün geçmişti , testim silik çıktı. Üçüncü gün yaptığımda daha belirgin çıkınca hastaneye kan vermeye gittim. 20.9 çıktı beta. Hamilelik için 25 i kabul ediyoruz dendi. Ertesi sabah yaptığımda test daha da koyulaştı ki testi tekrarlamayacağım. Regl olmazsan haftaya gel dendi Sizce ben sevinmeliyim yoksa kimyasal olur die endişe mi yaşamalıyım İçimi bozmak istemiyorum