denizhelensarpberat Kız gündüz öğlen sonrası uyku keşke suan olsa ya gece sivri sinek gibi ayaktayım ya
elisimm denizhelensarpberat bnde 2 haftadır fln böyleyim uyuyamyrm ama gündüz 34 gibi nasıl uykum gelyr kızım var o zmn da uyuyamyrm işte
Fatmanur_0416 denizhelensarpberat bende öyleyim yaaa tabi benim çocuk var diye ama çocuğu uyuttuktan sonra uyku 0 ya ama yorgunum uyumak istiyorum olmuyo anlamıyorum 🤣
denizhelensarpberat snmcftc yaz gelse balkonda oturcam da artık benimde öyle konuşacak kimse yok daha doğumuma var vakitte geçmiyor eskiden kendime meşgale buluyordum suan yok yani
denizhelensarpberat elisimm çok tatlı geliyor o an uyku valla napacan artık azıcık iki arada gözünü kapat birazda olsa
denizhelensarpberat elisimm uykusuzluk insanda baş ağrısı yapıyor bazsn bağışıklığı da düşürüyor zaten havalar bu aralar uyku modunda evden adım atasım gelmiyor benimde hahshshsh
denizhelensarpberat snmcftc ilk 😂 isimlerin biri benim diğeri eşimin hshshshsh diğer 2 isim kız olursa helen olacaktı😂 ama bebemizin cinsiyeti erkek olunca sarp koyduk kullanıcı isimlerimde öyle kaldı düzeltmedim hshshshsh
snmcftc denizhelensarpberat 🤣🤣 mükemmel bende isim bulamıyorum herkes herşeyi koymuş çevremde bu nedir
denizhelensarpberat aslliasya heralde hep böyle geçecek bi hamilelik boyunca rahatça takılmadım ilk aylar bulantı vardı şimdi ise uyku sorunu sonra ki aylarda heralde hiç bisey yapmadan zombi gibi takılırım gibime geliyor hshshshs
denizhelensarpberat snmcftc kız mı erkek belli oldu mı cinsiyeti içinden ne geliyorsa onu koy çok düşünce bulamazsın güncel bi isim olsun büyüyünce anne niye bu is mi koydun diye sorgulamasın 😂😂 yeni nesil çocuklar garip zaten kim bilir bizimkiler nasıl olacak laf işitmemek adına 😂
aslliasya denizhelensarpberat ben kabullendim artık 😅 bunlar iyi günlerin diyenlere de aldırmıyorum artık uyku problemi süpriz olmayacak en azından çocuktan sonra 😅😅
snmcftc denizhelensarpberat o da son yani ipek simay da hoş gibi ama ben bir ikizler burcuyum doğuma kadar zor karar veririm 🤣
denizhelensarpberat sklmm doktora söyle bence gittiğinde magnezyum öneriyorlar genelde o iyi geliyormuş
snmcftc denizhelensarpberat bükreyi evlenmeden önce rüyamda görmüştüm Kuran-ı Kerim de sabah vakti olarak geçiyor Arapça bir kelime bazı kaynaklarda da parlak yüzlü diye yorumlanmış. İki isim çok mu bilmiyorum. Aslında benim ismim sinem eşimin sinan çocuğa bi türlü uyumlu bulamadım 🤣
denizhelensarpberat sklmm mide krampları oluyor demi bende vitamin içince öyle oluyor şurubu varsa şurubu iste bi dahakine bide ilaç içince ilk yarım saat ayakta kal yoksa mideden ilerlemiyor ben genelde öyle yapıyorum malum daha bu dönemin yazı var dayanmalıyız