blnmyld elifasyameva Benim tanıdığımın da çatı dardı sezaryan oldu çatı dar olunca biraz normal zorlar gibi ama bilgim yok tam üstte kalsın 🌸
salihaci elifasyameva Biraz dar demesini anlayamadım acaba doğum yapabilirsin ama zorlar mı demek istedi yada yapamazsın mı demek istedi bence bunu net öğrenip riske atmamalısın
Burcussuss Bana doğum sırasında ebem söyledi, biraz erken söyledi ama😂, doğum sırasında kemiğim kırılacak gibi olmuştu berbat bir acıydı
elifasyameva Çatım dar değil . Doğum zor olabilir belki dedi . Özel hastanede kendi nöbetçi olduğu güne denk getirdi yatışımı. Altta Muayne ettiklerinde üstte kemik var takılabilir dedi . Ama pelvis kemiği bebeğin ilerlemesi ve baskısı ile esneyebiliyor . Tüm doktorlar şuan bunu söylüyor.
elifasyameva Devlet hastanesinde çatı muayenesi bile yapmıyor çoğu doktor . Tüm bunlar kafamı karıştırıyor .
oguzkaann elifasyameva benim çatım darmış normal doğum yaptım 8 sene önce çok zor geçmişti 2. Ye hamileyim doktor alttan muayene ederken bide çatı bakcam dedi dikişin çokmuydu senin dedi evet dedim çatın dar açılman zor olmuştur dedi bunda nasıl olur eedim bir kez açılmış sonucta yine açılır biraz zor da olsa dedi
cyj elifasyameva ben değil de yakın bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı. Çatısı dardı. Ona rağmen normal denediler ama olmadı bebek kanala giremedi sezeryana almak zorunda kaldılar