rumsal Kızlar 9+1 oldum yavaştan fiyat bakmak istiyoruz.Eşimin kardeşi down sendromu olduğu için direk fetal DNA kararı aldık, önerebileceğiniz ayrıntılı hastalıklara bakan firma varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🫶🏻
Arobselmar rumsal İntergen çok memnun kaldım fiyatı uygun çoğu firmaya göre Ankara merkezli ama başka illerde de örnek alıyorlar
seloanne rumsal amerika merkezli panaroma netare firmasına yaptirdim eve gelip kanımı aldılar 10 gunde çıktı sonuçlar hem doktuma hem bana iletildi, Türkiye firmalarini çok önermediler bana açıkçası ellerindeki veri karşılaştırması az oluyormus bende yurtdisi merkezli biryeri tercih ettim
lalelola GENOKS ile fetal DNA testi yaptırdım. Çok kolaydı, hemşire evime geldi ve kan örneğini aldı. 10 gün sonra sonuçları aldık ve çok şükür her şey iyiydi. Ama ben hâlâ hamileyim, bebeğim henüz doğmadı, bu yüzden test hakkında daha fazlasını söyleyemem.
cuteregina Arobselmar bazı insanlar raporların çok kısa olduğunu açıklayıcı olmadığını memnun kalmadıklarını söylemişler doktorunuz bu konuyla alakalı bir şey söylemiş miydi
elif212028 İstanbul şişlide Dna Lab diye bir firmada arkadaşımın tavsiyesiyle yaptırdım istanbulda fiyat olarak en uygun yapan yer ve 5 günde çıktı sonuç
rumsal elif212028 bazı risklerimiz olduğu için iyi bir yer istiyorum bi araştırıp fiyat sorayım çok teşekkür ederim 🫶🏻
pandamini elif212028 ben de daha bugün kan verdim aynı firmaya fiyatın yanında İstanbul içi aradığım diğer firmalardan çok daha ilgiliydiler diğerleri telefonu açıp fiyat söyleyip kapattı ama DNA lab her şeyi detaylıca anlattı çok ilgiliydiler 🫶🏻
rumsal sule_ceylan sağolun yurtdışına mı gönderiyorlar bilginiz var mı teşekkür ederim fiyat sorayım bi 🫶🏻
seloanne rumsal 3 paket var ben orta paketi tercih ettim doktorum oyle yönlendirdi 520 dolar ödedik kur üzerinden ucreti hesaba atiyorsunuz biraz yüksek ucreti ama bizede en iyisi bu dendiği için bunu tercih ettik açıkçası, 1 nisanda yaptirdim
dilarayildirim Yarın genoks firmasına yaptıracağım. Riskli bir durumun yok şükürler olsun ancak doktorumun önerisiyle cinsiyeti de erken öğrenmek adına yaptırıyorum. 450 dolar ödeyeceğiz. Aslında yaptırmayı düşünmüyordum ama eşim ısrarcı olduğu için yaptırıyorum.